Wow! A Trip To Kalumpang Resort :)

10 Oct

1

Today, I went to Kalumpang Resort at Hulu Selangor with my fellas. Oo my, luckily it was not 100% hutan like what I thought earlier (am almost wanna bring Ridsect together yo!) bhahaha! Ya lah…I don’t even know about Kalumpang before this till last minutes my pal told me. haih… Anyway, Kalumpang such a great resort you know…peace to Kalumpang (“,) Amazess me. View sooome of my-self interframed pix below then vote for it today! eh eh eh. vote for what? hahaha…kidding man! To all of my fellas, I Love You guys, as usual. hehehe. Just click on the pix to enlarge it. xxx

19

p/s: When was your last trip to any recreation’s place…? Share it with us! :’)
Advertisements

139 Responses to “Wow! A Trip To Kalumpang Resort :)”

  1. chris 10/10/2009 at 9:07 pm #

    am i 1st? ehem ehem.

    Wa enjoy seh…I like pic number 10 lol. Coz orang sibuk panggang, u sibuk makan, something I would do too haha πŸ˜›

    • mybreakfastclub 10/10/2009 at 9:24 pm #

      ya lor….at first i also help bakar2 the satay….you the asap ‘kill my eyes”…lol…so i just so lah so bakar the satay…but it’s good experienced tho..x pernah i bakar satay. lol

  2. LittleMsAngel 10/10/2009 at 9:21 pm #

    wah3… enjoying yourself there. πŸ™‚
    hehehe.. great pix… they tell us the fun you had..

    • mybreakfastclub 10/10/2009 at 9:25 pm #

      teehee…..yup2…enjoy…..the resort ‘friendly’ oo..aiseh…. :’)

      • LittleMsAngel 10/10/2009 at 9:28 pm #

        hehehe… next time you can visit that place again lah..

      • mybreakfastclub 10/10/2009 at 9:42 pm #

        hopefully yes for that misslucy angel πŸ™‚ …sebab xda nyamuk. wakakaka!

      • LittleMsAngel 10/10/2009 at 9:47 pm #

        aduh mr. andy…. hahaha..
        seronok tgk you all kat sana. luckily the weather pun nampak ok

      • mybreakfastclub 10/10/2009 at 9:48 pm #

        u org at sarawak also can ma….. :’)

      • LittleMsAngel 10/10/2009 at 9:51 pm #

        yup, can but can’t post as my entry.. haahaa..

      • mybreakfastclub 10/10/2009 at 9:53 pm #

        why? kamu also menjaga kemuliaan meh? hmmm

      • LittleMsAngel 10/10/2009 at 9:55 pm #

        eh no lah… my big sis is one of my silent reader. I pg adventure mcm tu tak bg tau dia org… pg cover line for the other sis… bongkar rahsia org if i post those pix ma… mulia hati i, tau… (bluweeekk..)

      • mybreakfastclub 10/10/2009 at 10:03 pm #

        o my…..ok ok πŸ™‚

      • LittleMsAngel 10/10/2009 at 10:08 pm #

        hehehe.. you know i know la… anyway, those activities you had today are the best. Eat2, then more eating activity, then snap2.. hahaha… best.

  3. enydiamond 10/10/2009 at 9:23 pm #

    wat a great day u had uhhh;)

    • mybreakfastclub 10/10/2009 at 9:26 pm #

      wuu…heppy ooo…especially makan2…hikess!

  4. sick_n_tired 10/10/2009 at 9:38 pm #

    wahhhhh…having a tyme of ur life…best la..hahaha…

    • mybreakfastclub 10/10/2009 at 9:41 pm #

      o my gosh..time of my life? what a statement bro! lol..
      anyway..memang best wooo :’)

  5. enydiamond 10/10/2009 at 9:49 pm #

    i tringin nak gini..tp kwn2 i x adventurous langsung..

    *sighhhh~

    • mybreakfastclub 10/10/2009 at 9:50 pm #

      kenapalah begitu? mereka menjaga tatsusila kah? hmmm

  6. sick_n_tired 10/10/2009 at 10:07 pm #

    haik?? wats wrong wif my statement?? isnt becoz looks too ‘statement’??? hahaha..

    • mybreakfastclub 10/10/2009 at 10:15 pm #

      haha. lil bit. funny bah you… :p

  7. enydiamond 10/10/2009 at 10:10 pm #

    mereka terlalu ayu kot:)

    • mybreakfastclub 10/10/2009 at 10:15 pm #

      teringat saya video quickie zher suruh henry cakap part ‘saya suka perempuan ayu’ …hahahaha

  8. mybreakfastclub 10/10/2009 at 10:18 pm #

    LittleMsAngel – thanx. this is kinda exclusive to show some siapa kawan2 saya. lol

    • LittleMsAngel 10/10/2009 at 10:21 pm #

      true2… they must be honoured to be part of your entry of the day..

      • mybreakfastclub 10/10/2009 at 10:24 pm #

        and again…m the only ibanese amongst us…oww…1malaysia me! hahaha

      • LittleMsAngel 10/10/2009 at 10:28 pm #

        really? the rest? wow.. 1Malaysia takpe, sehati sejiwa. that’s what true frens are.

      • mybreakfastclub 10/10/2009 at 10:47 pm #

        the rest are muslim friends…uitm maaa….hahaha..unique me. ecece

      • LittleMsAngel 10/10/2009 at 10:54 pm #

        wah3…. unique in a good way… eleh2.. πŸ™‚

      • mybreakfastclub 10/10/2009 at 11:06 pm #

        i always ‘in’ that situations….normal. πŸ™‚

  9. huda 10/10/2009 at 10:25 pm #

    hiarghhh bestnye~! dah lama tak mandi sungai…. waaaaaaaaaaa!teringin nak duduk kawasan macam tu. huhu

    • mybreakfastclub 10/10/2009 at 10:28 pm #

      kamu pergilah cuba lokasi yg kami baru pergi itu πŸ™‚

      • huda 10/10/2009 at 10:31 pm #

        hurm, tatau la bila ada masa. jealous tau!

      • mybreakfastclub 10/10/2009 at 10:41 pm #

        doa sajalah….meby one day akan dpt peluang kan? :’)

  10. melorna 10/10/2009 at 10:34 pm #

    nice2… πŸ™‚

    • mybreakfastclub 10/10/2009 at 10:40 pm #

      ya baik2 saja kakak mel πŸ™‚

  11. afeeqa 10/10/2009 at 10:56 pm #

    hye andy. i pon 1st time jenguk blog u. kalumpang looks great but i never heard about this place. πŸ™‚

    • mybreakfastclub 10/10/2009 at 11:05 pm #

      wooopz! me too. 1st time heard n visitz to that place.
      ok lah..i mean very ok. huhu…try lah! πŸ™‚

  12. geeds 10/10/2009 at 10:57 pm #

    ooo emm gee!
    one word-FUN!
    jelez seyh.
    got mkn2 some more.
    and mkn2 agy. arh…foods..satay…
    i’m drooling dy. haha.

    and and…sungai!
    damn it. i could actually feel the coldness of the water now.
    i’m so in my la la land now. haha.
    gud that u hd fun~

    • mybreakfastclub 10/10/2009 at 11:03 pm #

      holla geeds! wish u fine there :’)
      see….one day u free enuf…
      u camping la….hehe

  13. huda 10/10/2009 at 10:59 pm #

    hait2~!

    • mybreakfastclub 10/10/2009 at 11:02 pm #

      bgs :p

  14. Valter 10/10/2009 at 11:04 pm #

    Hello dear friend Andy, follow my blog, thank you for the visit, good weekend with happiness and peace. Valter.

    • mybreakfastclub 10/10/2009 at 11:08 pm #

      owkey Valter! πŸ™‚

  15. LittleMsAngel 10/10/2009 at 11:13 pm #

    best thing is, you can learn and get into others’ culture…
    hmmm… makes me teringat about my Malay fren’s wedding coming soon. dpt tgk their custom secara dekat…

    • mybreakfastclub 10/10/2009 at 11:21 pm #

      bhahaha….dun forget to blog bout it πŸ™‚

      • LittleMsAngel 10/10/2009 at 11:23 pm #

        i will… two of them in fact. I’m in a brides’ side… lalala..

      • mybreakfastclub 10/10/2009 at 11:27 pm #

        good. practice makes perfect. later u married sng lah. hohoho

      • LittleMsAngel 10/10/2009 at 11:41 pm #

        Lol… won’t be the same lah..iban’s would be different.. no kompang, etc. btw, practice makes perfect?? what should i practice? hahaha…

      • mybreakfastclub 10/10/2009 at 11:45 pm #

        practise sugu tinggi, tayun2 ngajat dan make up tebal 10 lipat. hahaha

      • LittleMsAngel 10/10/2009 at 11:49 pm #

        hahaaha… gosh.. horrifying description. huhu.. scary movie lah.. never wear that sugu tinggi, and ngajat… mekap 10 lipat?? speechless me, you… hahaa.. funny u.

  16. TQaHLuV2PM 10/10/2009 at 11:42 pm #

    huhuhu..=) kemain lg u’ollz..gmbr2 smua..klazz..=p yg pntg, gmbr i ade..hahaha..=p

    • mybreakfastclub 11/10/2009 at 12:24 am #

      itulah! dekat dgn saya kamu. huahuhua….

  17. TQaHLuV2PM 10/10/2009 at 11:44 pm #

    hahaha..best gle u’ollz..klazz..=p yg pntg, gmbr i ade d ctu..huhuhu..=)

    • mybreakfastclub 11/10/2009 at 12:24 am #

      kenapa 2x hantar? takpalah. xda bayaran komen di sini. hahaha

  18. mybreakfastclub 10/10/2009 at 11:58 pm #

    jgn ketawa. u must try it. be dfren πŸ™‚ hehehe

    • LittleMsAngel 11/10/2009 at 12:05 am #

      hahhaaa… can’t imagine that you know.. tunggu lah, i join pekit kumang gawai next year..(as if i brani). hmmm… blum sampai seru hati i nak pakai. maybe later2 lah, tunggu u pakai sirat and bju burung dulu..

      • mybreakfastclub 11/10/2009 at 12:23 am #

        wahahahaahaha! i adalah pix itu…tp private…lolxxx

      • LittleMsAngel 11/10/2009 at 12:26 am #

        wah3… kalah i… apu! πŸ™‚

      • mybreakfastclub 11/10/2009 at 12:27 am #

        jadi sila mekap tebal 10 inci

      • LittleMsAngel 11/10/2009 at 12:29 am #

        hahaha.. tercabar nih.. πŸ˜› *jk

      • mybreakfastclub 11/10/2009 at 12:34 am #

        please say something about bukit saban resort.

      • LittleMsAngel 11/10/2009 at 12:38 am #

        bukit saban resort? honestly, i haven’t go there. but i heard there is waterfall. hihihi

      • mybreakfastclub 11/10/2009 at 12:44 am #

        oh…ok. i already went to the resort. quite sunyi and ‘smooth’….but not too sunyi if the plkn people at their camp opposite of the resort go to their class building inside of the resort.

  19. Ivy 11/10/2009 at 12:07 am #

    amboi mmg happening lah..
    and i can see clearly the guy in red with black sweater bawa tikar hahaha…, dalam bnyk2 gambar, tu gambar yg kena mata I focus dulu heeeee…

    • mybreakfastclub 11/10/2009 at 12:23 am #

      malu i :p skrg pergi tgk yg lain pula k. bahahaha!

  20. ivy 11/10/2009 at 12:12 am #

    owh..do i need to copy and paste again hehehe…
    andy blom tido ke??
    owh n again pic u bawa tikar tu bagus hahahaha…

    • mybreakfastclub 11/10/2009 at 12:22 am #

      its ok. already did it for you. hehe πŸ™‚
      gosh….tikar itu sapa punya saya xtau..
      tolong bawa saja. hehehe πŸ™‚ tp tanpa tikar itu
      pasi duduk atas tanah. besar jasa dia.
      wahahahaa…oh terlebih sudah~

  21. LittleMsAngel 11/10/2009 at 12:49 am #

    when you went there? yeah, the plkn camp was located there. but i wonder if they were located inside that resort. hmm.. you just answered me.. got waterfall ka?

    • mybreakfastclub 11/10/2009 at 12:58 am #

      when? secret. but bout the waterfall ..got lah…but u need to walk bit..the normal sungai name is sungai anyut.

      • LittleMsAngel 11/10/2009 at 1:03 am #

        owh.. ok2. thats okay if have to walk a bit. asal jumpa the waterfall. i only been to sungai spak before, (at ulu layar, betong). but shiloh said, Murat is the place where she and her friends go for picnic and camping. Got sungai there

  22. mybreakfastclub 11/10/2009 at 1:05 am #

    i have no idea. what are you talkin bout..all of that place blurrrrr me here. lol.
    looks like the silent readers still active at this time. hey guys! say something pls..hahaha

    • LittleMsAngel 11/10/2009 at 1:13 am #

      haahaa.. murat, is the name of a place; picnic area. located in engkelili. i’ve never been there. but Spak is located in Betong. been there.got clear water river.

      maybe your silent readers too shy. hihihi…

      • mybreakfastclub 11/10/2009 at 1:16 am #

        i see. thnx for the info πŸ™‚ i saw LC latest entry..the one she went mandi2 if m not mistaken…the place looks good too. maybe u can have a try. hahaaha

      • LittleMsAngel 11/10/2009 at 1:23 am #

        welcome.. LC’s latest entry? where is the place?

      • mybreakfastclub 11/10/2009 at 1:28 am #

        forgot…u link her..visit lah..haha…
        she x update anythin since last 2 weeks..

      • LittleMsAngel 11/10/2009 at 1:31 am #

        i have her link on my blog but it appears ‘blogger:blog not found’. tried few times dah…

      • mybreakfastclub 11/10/2009 at 1:42 am #

        haha. blogging hangat2 tahi ayam. orang ada blog, nkjuga ada, lepas tu tutup. why? tahi ayam dh masak ranum. i still remember how she wanna quit jaga WM sbb takut emo bcos dia bgadoh dgn bf dia. dia x sedar masa itu betapa saya kecewa sebab ingatkan dia akan maintain neutral nk jaga wm sama2 dgn saya, tetapi gara2 dia dan bf dia ada hal…sibuk pula nak kaitkan hal jaga wm…nak quit lah..tukar nama lah..mcm2 lah. lemas sy menatap. mmg saya tekilan. sbb itu dari mula lagi bila wm konon nk buat domain sendiri saya mmg rasa something wrong dan sy tidak berkenan pun…justeru sejak itu saya ada persepi tersendiri tentang dia, sebab saya juga manusia biasa. baik mana atau pun kelemahan seseorang itu tetap ada.kepada ‘kamu’ yang saya maksudkan dan mungkin kamu ada membaca komen ini, harap kamu faham. jika kamu marah dan menyampah akan saya ..itu hal kamu. itu saja. selamat maju jaya dalam kehidupan kamu. Amin.

      • LittleMsAngel 11/10/2009 at 1:54 am #

        aduh..brjela komen kamu Andy… hmmm.. faham saya. masa tu saya terlibat secara tak langsung. itulah manusia, macam2 ragam… sabar k.. i think perasaan u dulu tu dh t’ungkit balik la… like u said, parut tu masih ada. its a journey of life utk rasa semua tu…

      • mybreakfastclub 11/10/2009 at 2:00 am #

        memang panjang sebab itu juga bagi pengajaran kepada saya agar saya tidak seperti itu lagi pada masa yang akan datang. sudah malas saya hendak mengikuti atur cara yang tidak perlu dalam dunia maya..blogging ini sudah amat baik untuk saya secara langung dan tidak langsung.

      • LittleMsAngel 11/10/2009 at 2:04 am #

        bnyk bersabar k.. u org baik2 Andy… good deeds akan dtg kat u.

      • mybreakfastclub 11/10/2009 at 2:13 am #

        benar, masih belajar bersabar saya apatah lagi jika orang buat-buat tak faham yang mana ingin berkawan dengan saya atas dasar hal2 tertentu. begitu juga pertanyaan status percintaan saya dan yang sama waktu dengan nya. maaflah. apa itu cinta? nanti2 sajalah tanya saya pasal itu. rugi mengharap cinta dari saya. belum sesuai untuk semua itu sebenarnya. saya hanya ingin berkawan dengan semua orang, dan harap orang pun tak segan dan tak menjauhkan diri saya atas kekurangan saya yang teramat kerana saya tekankan sekali lagi, saya manusia biasa. biasa ya. hanya biasa saja. hmmmm

      • LittleMsAngel 11/10/2009 at 2:26 am #

        takut saya tgk kmu mcm ni… apa2 pun, kmu jgn fikirkan sgt hal2 lain. fokus dgn study dulu. kita manusia yang tak akan dpt lari dari masalah. smua nya ada kekurangan masing2. sya pasti tak ada org yg ingin mjauhkan kamu. don’t think too much..

      • mybreakfastclub 11/10/2009 at 2:30 am #

        mana ada saya berfikir banyak. menaip saja saya tadi.

      • LittleMsAngel 11/10/2009 at 2:33 am #

        ok2… πŸ™‚ jgn tertekan disana ya….

      • mybreakfastclub 11/10/2009 at 2:37 am #

        ada tadi saya salah tertekan keypad, lain text ditaip. itulah dia.

  23. yantz.yanttie 11/10/2009 at 1:19 am #

    wow! tak ajak i pun…huhuhu…kidding…well, i cant even recall my last trip…owh..now i remember, its when we went to Malacca…but its the town though….huhuhu

    • mybreakfastclub 11/10/2009 at 1:25 am #

      adoiyai….town?…hahaha…..thats not a recreation’s park lah….hmm….wanna go to nilai…beli kain. wakakakakakaka :p but not me lah…my sis :p

  24. syamansor 11/10/2009 at 1:37 am #

    waah.. looks like u guyz have fun there
    n more importantly, u SURVIVED! haha…
    luckily it’s not so ‘hutan’ rite?

    btw, my last trip to a place like this would be during the last august for my btn camp
    my khemah banjir n da toilet sux..
    but i got the chance to mandi sungai for da 1st time! teharu~~~

  25. mybreakfastclub 11/10/2009 at 1:44 am #

    itu dia…orang biro tata negara kah kamu? bagus itu.
    yup2..we really have fun…buat mcm2 hal supaya heppy πŸ™‚
    tahniah kamu telah pernah mandi sungai :’)

  26. syamansor 11/10/2009 at 1:55 am #

    i hv to go la.. i’m under gov
    n i got one more btn dis november after exam,
    looking forward tho. haha

    • mybreakfastclub 11/10/2009 at 1:57 am #

      me too…under gov..i got modul…not btn. hehe.. :’)

  27. valentine chealsea 11/10/2009 at 2:14 am #

    hmmm..bez la u ndy….
    piwit..!!! luv ur dressing man…. nang stylo even go 4 pinic…
    andy..andy… hahahaha….. cumil u wearin dat shot pants…
    ska i tgok 1 of ur pix thr..

    • mybreakfastclub 11/10/2009 at 2:16 am #

      terima kasih :’) senyum saya baca komen kamu.

  28. valentine chealsea 11/10/2009 at 2:20 am #

    senyum tuchum???? :p

    • mybreakfastclub 11/10/2009 at 2:21 am #

      senyum tebalit

  29. valentine chealsea 11/10/2009 at 2:24 am #

    waa…..pnjai komen kmu ats sana…heart attack sya lihat…
    yeah!!! itu lah ANDY!!! πŸ™‚

    • mybreakfastclub 11/10/2009 at 2:28 am #

      mungkin itu punca pemeriksa bagi A1untuk BM spm saya saya satu ketika zaman yunani dulu. hmhmhm

  30. valentine chealsea 11/10/2009 at 2:33 am #

    eyh,share la lagi apa yg bez2 kat sana???

    • mybreakfastclub 11/10/2009 at 2:36 am #

      cukuplah pix smua itu. setakat ini entry inilah telah menayangkan banyak pix saya. lagipun saya bukan artis. tidak apa yg menarik sgt hendak di tayangkan smua. sila memahami dengan penuh semangat di sana ya.

  31. valentine chealsea 11/10/2009 at 2:43 am #

    owh ok…faham dgn penuh semangat…
    juz wnt 2 hear ur xprient… hmmhmm..

    • mybreakfastclub 11/10/2009 at 2:47 am #

      byk manis tapi yg tidak berapa hendak manis cuma bila kaki saya luka, kesian dia. geram juga tengok darah tidak berhenti keluar dari ibu kaki kanan saya. pix terluka itu tidak bersama saya. orang lain ambil tatkala saya meratapi kesakitan. tunggu dia bagi jika dia sudi memberi.

  32. LittleMsAngel 11/10/2009 at 2:45 am #

    oklah tu kalau tertaip…

    • mybreakfastclub 11/10/2009 at 2:48 am #

      jika kamu turun ke tempat suci hari ini nanti, jangan lupa berdoa kesejahteraan hidupan di dunia k.

      • LittleMsAngel 11/10/2009 at 2:57 am #

        okay… saya akan doakan. Utk semua skali.. Ada lagi yang ingin disampaikan doa kamu?

      • mybreakfastclub 11/10/2009 at 2:58 am #

        itu saja. kmu boleh beransur tidur jika sudah mahu.

      • LittleMsAngel 11/10/2009 at 3:00 am #

        saya menunggu kakak ku pulang. aku tolong dia buka pintu nanti. kalau kamu mahu beransur tidur, kamu tidur lah ya…

      • mybreakfastclub 11/10/2009 at 3:01 am #

        geli keciak i u madah i beransur tido. salah hantar komen kah? wuahahahaha!

      • LittleMsAngel 11/10/2009 at 3:04 am #

        aik? keciak jer? hihihi… u kan td pg jln2, mana tau u nak tido awal kot…

      • mybreakfastclub 11/10/2009 at 3:07 am #

        saya minum milo. sihat dan kuat lagi ini.

      • LittleMsAngel 11/10/2009 at 3:10 am #

        ye? sambil tgk tv ke?

      • mybreakfastclub 11/10/2009 at 3:12 am #

        tv ape tu u’ollz…i orang miskin u’ollz…

      • LittleMsAngel 11/10/2009 at 3:13 am #

        adui.. ada vince kat mcm2 aznil.. ksian dia kna.

      • mybreakfastclub 11/10/2009 at 3:17 am #

        awak ada tv..silalah tengok….saya orang kesian, sudahlah kaki saya pun luka. harap beliau sihat seperti sediakala lepas saya minum milo dan sapu ubat dettol.

      • LittleMsAngel 11/10/2009 at 3:20 am #

        aduh..kamu kan.. saya doakan utk kaki kamu skali ya?… rehat2 kan kaki kamu tu.. jgn marah2 dia kalau dia mgamuk ye…

      • mybreakfastclub 11/10/2009 at 3:28 am #

        mudah-mudahan.

      • LittleMsAngel 11/10/2009 at 3:34 am #

        org yg ku tunggu sudah pun balik… tp, ku masih lagi menonton peti yang dpt belagu itu.

      • mybreakfastclub 13/10/2009 at 5:39 pm #

        lol. peti belagu

    • mybreakfastclub 11/10/2009 at 4:14 am #

      owrite

  33. valentine chealsea 11/10/2009 at 3:02 am #

    hmmm….kesian kaki kmu… kan i told u jimat2 tadi… kati diatu deh??
    still hurt??

    • mybreakfastclub 11/10/2009 at 3:04 am #

      aok, nasib tqah ada bawa penampal kelukaan. eventho mulut tak senget, tapi hati rasa senget sbb kaki sakit. sekarang ini sudah makin tenang ibu jari kaki kanan saya sebab saya dodoikan dia dgn ubat dettol sejurus saya sampai di rumah. nasiblah.

  34. TQaHLuV2PM 11/10/2009 at 3:05 am #

    u’ollz..td i dh komen..pastu tenet prob..sabo je ar.. huhuhu..=p klazz u’ollz..gmbr2 2..yg pntg, i ade interframe kt ctu..hahahaha…=p

    • mybreakfastclub 11/10/2009 at 3:07 am #

      u’ollz…i dah approved 2 komen u’ollz kat atas tu u’ollz…cuba cek semula. komen anda amat dihargai, vvip u’ollz…….u’ollz…kenapa pix komen u’ollz itu kartun dia amat menggelikan hati u’ollz di sini…hahaha…u’ollz…thanx bagi pembalut kelukaan untuk kaki saya tadi. hohohohoho…u’ollz tetap anak dato’ ….class u’ollz….hahaha..dasar vvip u’ollz…

  35. valentine chealsea 11/10/2009 at 3:11 am #

    ahahahakk… dodoikan???hahahha…d suka buat lawak..lekik2 i….
    hmmm…nxt tyme hati2 k….jgn bjegau2…rilek jak k..

    • mybreakfastclub 11/10/2009 at 3:13 am #

      baiklah. eh! panjang umur tqah, itu tqah ada komen di atas kamu. beliau lah yg bermurah hati mendermakan pembalut kelukaan kepada saya. thanx u’ollz

  36. LittleMsAngel 11/10/2009 at 3:41 am #

    ada 2pm Malaysian Hottest flash mob dance lah…

    • mybreakfastclub 11/10/2009 at 4:13 am #

      yeah~

  37. valentine chealsea 11/10/2009 at 3:43 am #

    thanx q tqah coz u tke cr bout ndy…. sngat2 hargai ur help….
    πŸ™‚

  38. yantz.yanttie 11/10/2009 at 3:04 pm #

    huhu…of course la not u dear…takkan nak beli kain =p .. yeah..it not recreation area for sure….hhuhuhuhuh

    • mybreakfastclub 11/10/2009 at 3:19 pm #

      hahahahaha! selamat hari ahad! :’)

  39. yantz.yanttie 11/10/2009 at 6:35 pm #

    huhuhu …macam tuuu….. =p

  40. aineyh 12/10/2009 at 6:41 am #

    tip of borneo consider as recreation place eh?
    if yes mmg sangat cantik tempat tu..

    andy update more!

  41. erin 12/10/2009 at 4:25 pm #

    yelah andy cantik ko edit gambo ke kalumpang

    • mybreakfastclub 12/10/2009 at 6:25 pm #

      awwwww…erin…hehehe….thanx :”)

  42. Aliph 13/10/2009 at 3:39 am #

    i must day i have the same thought
    i thought it must be 100%
    cos kalumpang sounds hairy!!!
    ROFL

    • mybreakfastclub 13/10/2009 at 3:42 am #

      weird. lmao :p

  43. LMX 14/10/2009 at 4:14 am #

    Thanks for stopping by =) wow this looks super fun! What a beautiful place.

    • mybreakfastclub 14/10/2009 at 5:14 am #

      LMX !!!! thnx vst my blog..woahh..heppy!!!

  44. wawa 05/10/2010 at 11:09 am #

    nice rite? yeah..Kalumpang….that’s my hometown…. sejak kecik x pernah miss terjun kat sungai tu… kalau u naik atas lg sikit dari resort tu, ada tempat that called ‘lubuk tarzan’.. lg best… ley bergayut kat akar pokok then terjun kat sungai tu… ^_^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: