Mybreakfastclub First Online Contest

11 Oct

THE CONTEST

Finally a contest! Here we go yo! To win limited edition of MTV Wet Weather Wear, The Most Popular Online Game CD by FIFA, Highstreet5, DiGi Special Arm Handphone Pouch, DiGi Torchlight, DiGi Keychain, exclusive copy of Junk Magazine 2009 November Issue (not publish yet so no pix for it, lol) and….the winner blog also will have a special review in mybreakfastlub. Complete the slogan below and just drop it on this entry today! πŸ˜‰

win it

*You juga boleh submit slogan dalam bahasa, contoh: Mybreakfastclub adalah blog yang saya mesti lawati kerana _________________________. *

p/s: Judging is based on the most creative & original slogan. You can submit a differents slogan with no limits. Winners will be notified via acknowledgement emailed and publish on this blog by November 2009. Closing date: November 4th, 2009. Good Luck!

Advertisements

178 Responses to “Mybreakfastclub First Online Contest”

  1. yantz.yanttie 11/10/2009 at 6:37 pm #

    andy~so..i just write the slogan here??

    • mybreakfastclub 11/10/2009 at 6:55 pm #

      yup! πŸ™‚

  2. ivy 11/10/2009 at 7:49 pm #

    andy the slogan must be fully in english wording ka??
    can campur2 bahasa rojak?? heeee..

    • mybreakfastclub 11/10/2009 at 8:05 pm #

      sure…rojak also can …hahaha

  3. Dookie 11/10/2009 at 8:11 pm #

    prize eh? i like! ekekeke..

    so the slogan goes like this,

    Mybreakfastclub is one of my must visit blog because,

    I’ll be there where contest prize galore,
    This is the site with much to explore,
    Who ever didn’t visit this blog will deplore,
    With just a click, visiting this blog is no longer a folklore,
    Surely my heart yearns for more!

    Thanks πŸ™‚

    • mybreakfastclub 11/10/2009 at 8:26 pm #

      wow!

      • Dookie 11/10/2009 at 8:31 pm #

        kehkehkeh.. πŸ˜› just wow kah? πŸ˜›

    • mybreakfastclub 11/10/2009 at 8:42 pm #

      awesome! lets c wether there’s anyone can fight yours quote..hoho… :’)

  4. ivy 11/10/2009 at 8:32 pm #

    uihh..canggih lah dookie tu, hurmm,,im still thinking my slogan hahahhaa…

    • mybreakfastclub 11/10/2009 at 8:43 pm #

      haha..ok ivy…saya tak kisah pun kamu quote apa….
      mungkin saya perlu bagi 2 versi kot. jap, nk update*

    • Dookie 11/10/2009 at 8:44 pm #

      don’t worry.. try your best.. andy mmg best nye.. mana tau ade kejutan.. macam akademi fantasia gak ekeke,…

      • mybreakfastclub 11/10/2009 at 8:49 pm #

        aduyai….af..haha…anyway kalau kamu ade ada idea lagi….post banyak2….sampai kamu puas hati :’)

  5. LittleMsAngel 11/10/2009 at 8:34 pm #

    hmmm.. *tgh karang slogan*

    • mybreakfastclub 11/10/2009 at 8:43 pm #

      gigih!!!!!! hehehehe

      • LittleMsAngel 11/10/2009 at 8:45 pm #

        mestilah.. mcm budak2 yg tgh sit for their pmr nih….tunggu tarikh tutup i post.. nak karang as many slogan as i can… hahaha..

  6. mybreakfastclub 11/10/2009 at 8:48 pm #

    hahaha…ada masa lagi…tp better tiap kali ada idea…post je….jangan jemu dan segan2…lol

  7. Dookie 11/10/2009 at 8:52 pm #

    I will try my best Andy.. see how it goes.. πŸ™‚

    • mybreakfastclub 11/10/2009 at 8:54 pm #

      ajak kawan2 kamu join sekali, bagi yang berminat :’)

      • Dookie 11/10/2009 at 8:59 pm #

        No problem.. btw how did u got the latest junk copy? I mean u got kabel besar punya kah hihihi..

      • mybreakfastclub 11/10/2009 at 9:01 pm #

        woopz! soalan itu saya terpaksa saya jawab dengan jawapan berbunyi: tiada komen. πŸ™‚ hehe

  8. LittleMsAngel 11/10/2009 at 9:00 pm #

    ok.. sure wil do that. hehehe…

  9. mybreakfastclub 11/10/2009 at 9:31 pm #

    x sabar saya nk tgk esei kamu lucy :p ..hihi

    • LittleMsAngel 11/10/2009 at 9:34 pm #

      hehehe.. dah saya karang td.. tp jari jemari ni tak tertekan akan perkataan ‘submit’ tu…

  10. Dookie 11/10/2009 at 9:35 pm #

    at this rate I think at the end of 4th Nov sure at least 150 comments will be posted here πŸ™‚

    • mybreakfastclub 11/10/2009 at 9:37 pm #

      what a prediciton! lol. hehehe :’) your mp3 blog cool tho!

  11. mybreakfastclub 11/10/2009 at 9:37 pm #

    kepada lucy: mcm henry cakap- jangan malulah..

    hahahaha

    • LittleMsAngel 11/10/2009 at 9:44 pm #

      hahaha.. okay2.. are you ready? hahaha. here’s it goes..

      Mybreakfastclub is one of my must visit blog because…

      It is the first blog that I ever enjoy to visit whenever I wake up in the morning. It contents lots of informations, entertainment, personal thoughts and experiences that surprises all the readers with each entries. It also insipired me to have my own room of thoughts. Plus, it is the best blog which won UiTM Massa 2009 Personal Blogging Competition, and the place where I ‘lepak’ lot.

      • mybreakfastclub 11/10/2009 at 9:51 pm #

        oh woooow!!!! looks like Dookie has a slogan fighter here. lol. thanx for this pure words of yours. ..deeply appreciated it. this is the first day tho….hehe

      • LittleMsAngel 11/10/2009 at 9:54 pm #

        first day…hmm… hahhaahaa… mcm2 yg i karang.. but masih perlu ditapis lagi. hahahaaa..

  12. Dookie 11/10/2009 at 10:00 pm #

    yup.. sure tough competition at the end of 4th Nov πŸ™‚ u are forgetting that ivy didn’t submit her entry yet πŸ˜›

    • mybreakfastclub 11/10/2009 at 10:16 pm #

      need no worry, ivy sure join this contest… :’)

  13. mybreakfastclub 11/10/2009 at 10:22 pm #

    Lucy – Thank you very much ok. hehe nyway…if u have any best link for me to visit, drop it here too..if m free..i will visit it…

  14. syamansor 11/10/2009 at 10:28 pm #

    i’m not very good at creating slogan T_T

    • mybreakfastclub 11/10/2009 at 10:35 pm #

      lol. tesl student must try it! :p

      • syamansor 12/10/2009 at 12:51 am #

        i celup only.. i hate literature n i dun read thick books.
        wrong course i guess. TSK…

        niwey, i’ll submit a slogan la…
        later k πŸ™‚

      • mybreakfastclub 12/10/2009 at 12:58 am #

        owrite! πŸ™‚ slow2lah..lama lagi contest ni..tiap kali ada new idea..drop lah k πŸ™‚

  15. mybreakfastclub 11/10/2009 at 10:39 pm #

    thanx angel. dah ke sana. sedih cerita di sana.

    • LittleMsAngel 11/10/2009 at 10:42 pm #

      yup.. twin Keavy punya blog tu…

      • mybreakfastclub 11/10/2009 at 10:44 pm #

        ajaklah mereka berdua ke sini. best kamu orang byk twin2

      • LittleMsAngel 11/10/2009 at 10:53 pm #

        heheeee.. urg g cbuk blajar jadi cikgu… nanti saya ajak once them both free k.. thn zaman kitaorg, ada 2 pasangan kembar. sejarah tu kat skolah.. me n shiloh, Keavy and Nana.

  16. mybreakfastclub 11/10/2009 at 10:55 pm #

    ooooooooooooooow..wow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! amazing! glamer u ols!

  17. LittleMsAngel 11/10/2009 at 11:03 pm #

    takde glam nyer… maybe them 3 lah.. me, mmg low profile. (mngada..hihihi). the other twin tu good in sports tau.. kembar siam diaorg…

    • mybreakfastclub 11/10/2009 at 11:08 pm #

      o my..kembar siam….indahnya ciptaan Nya…
      sukan apa? bowling ka?

      • LittleMsAngel 11/10/2009 at 11:11 pm #

        acara lari2… blumba.. don’t know which one to be exact. hihihi.. bowling sukan ke?

  18. sick_n_tired 11/10/2009 at 11:08 pm #

    erm…lemme me try..who knows i got luck

    • mybreakfastclub 11/10/2009 at 11:11 pm #

      sure..:’) why not bro…:)

  19. mybreakfastclub 11/10/2009 at 11:17 pm #

    angel, sukan lor…my school got bowling club bah. hmm

    • LittleMsAngel 11/10/2009 at 11:21 pm #

      oookay..hihihi. so, meaning slama ni i main sport gak lah.. hehehe

      • mybreakfastclub 11/10/2009 at 11:49 pm #

        toto 4d only.

      • LittleMsAngel 11/10/2009 at 11:55 pm #

        hoah?? blur ku aa..

      • mybreakfastclub 12/10/2009 at 12:27 am #

        lap lah guna kain kalau blur.

    • mybreakfastclub 11/10/2009 at 11:48 pm #

      was tagged by LMX.

      • LittleMsAngel 11/10/2009 at 11:59 pm #

        apa kuih tu? hehehe…

      • mybreakfastclub 12/10/2009 at 12:25 am #

        blog orang yg kamu syorkan itu tadi, entry beliau yang latest adalah berkenaan beliau telah di’tagged oleh seorang insan bernama LMX dlm jaringan maya blogspot. sekian.

      • LittleMsAngel 12/10/2009 at 12:50 am #

        owh… mcm tu. okay

      • mybreakfastclub 12/10/2009 at 12:55 am #

        cuba kamu melawat http://bizinformation.org

        cek blog kamu. hehe

      • LittleMsAngel 12/10/2009 at 12:57 am #

        ok… jap

      • mybreakfastclub 12/10/2009 at 1:03 am #

        owkey!

  20. sick_n_tired 11/10/2009 at 11:55 pm #

    should i write in along sentences or short? High possibility to win must be a long sentences aite?

    • mybreakfastclub 12/10/2009 at 12:26 am #

      be original. that all bro.

  21. stephy-nie 12/10/2009 at 12:02 am #

    mybreakfastclub is one of my must visit blog because its awesomic. Why? cause I say so. XD

    • mybreakfastclub 12/10/2009 at 12:19 am #

      definately great! u wow me! …but still need to see the rest slogan till 4th november, if u stil have anotha slogan..just drop it! πŸ™‚

  22. stephy-nie 12/10/2009 at 12:03 am #

    btw, m not from UiTM. visiting every wednesday only for my lab. πŸ˜€ m from HELP ICT in Klang

    • mybreakfastclub 12/10/2009 at 12:23 am #

      gosh! m proud of u…HELP fella in the house yo!
      i know the lab….it’s just behind of my fact. teehee…
      if we bump around…do what we should do. LOLXX

  23. amoi 12/10/2009 at 12:26 am #

    i will join it ;P

    • mybreakfastclub 12/10/2009 at 12:35 am #

      ahax. u should bcos u r famous πŸ™‚ hihihi

  24. daszLer7 12/10/2009 at 12:27 am #

    Mybreakfastclub is one of my must visit blog because the i always found that the blog content is always so amusing i have so much fun teasing andy every now and then.

    lol

    ok keychain shud be enuf =))

    • mybreakfastclub 12/10/2009 at 12:37 am #

      lol @ the teasing part :p
      tnx joined this easy contest bro.
      hohoho

  25. LittleMsAngel 12/10/2009 at 12:59 am #

    hehehe.canggih nye benda tu..

    • mybreakfastclub 12/10/2009 at 1:10 am #

      woa…baru guna ka? hehe…itulah tempat real real harga blog kamu. teehee

      • LittleMsAngel 12/10/2009 at 1:12 am #

        huhuhu.. ye. baru guna.. kesian saya.. thanx for sharing ya.. πŸ™‚

      • mybreakfastclub 12/10/2009 at 1:19 am #

        haha.its ok. skrg kamu dah tau. lain kali nak jual blog cek lah dulu berapa harga dia. LOLXXX

      • LittleMsAngel 12/10/2009 at 1:33 am #

        hahaha… siapa lah nak beli kalau saya jual.. tak nak saya jual. sayang saya sama dia. πŸ˜›

  26. Tallboyz 12/10/2009 at 1:00 am #

    Wow! Attractive prize given out. I shall have a try, no harm trying πŸ˜‰

    Mybreakfastclub is one of my must visit blog because it has the coolest and entertaining blogposts for us to hang around. The most important thing “Attractive Prize are Given Out in MyBreakfastClub” Woots! Andy you’re the man!

    BTW I have just blogrolled you in my blog! Cheers man!

    • mybreakfastclub 12/10/2009 at 1:17 am #

      yes! Joshua’s in the house! thnx bro!
      what a loooooooooooong slogan de…hehe
      ….and tnx sooo much linked my blog πŸ™‚
      ^___________________________________^

  27. daszLer7 12/10/2009 at 1:27 am #

    yeah sure thing =) gudluck to me~

    • mybreakfastclub 12/10/2009 at 1:28 am #

      the best will win. aiseh! morning malaysia!!!!

  28. enydiamond 12/10/2009 at 1:32 am #

    whowww…so many participants..;)
    meanin u have so many fansss;)

    • mybreakfastclub 12/10/2009 at 1:35 am #

      i am fans of your blog too :’)

  29. mybreakfastclub 12/10/2009 at 1:36 am #

    awww lucy…ok…..saya faham…if i can sell..half of my rm bagi pada org di MAKNA. yeah!

    • LittleMsAngel 12/10/2009 at 1:41 am #

      awww.. andy, mulia nya hati mu… tersentuh saya

      • mybreakfastclub 12/10/2009 at 1:43 am #

        macam biasalah…jika mampu tolong orang..tolong saja…mcm saya ni, masih susah. kesian saya…wooooooooooooooooooooooooooooooopz…………………
        hehe

      • LittleMsAngel 12/10/2009 at 1:47 am #

        hehe… kalau pergi 7e slalu mana ada susah.. πŸ˜›

      • mybreakfastclub 12/10/2009 at 1:51 am #

        erk! mana kamu tau?? td sy pegi 7e kjap lah..tu lambat reply. o gosh! xkan 5800 km dpt tgk saya live. hahahaha

      • LittleMsAngel 12/10/2009 at 1:56 am #

        hahaha… jgn kamu tak tau.. nujum pak belalang tu sedara aku.. hihihi.

      • mybreakfastclub 12/10/2009 at 2:02 am #

        ya meh…ok…erm, cuba kamu tengok keindahan ciptaan Nya di — https://mybreakfastclub.wordpress.com/else/

      • LittleMsAngel 12/10/2009 at 2:05 am #

        saya pergi lawat jap k…

      • mybreakfastclub 12/10/2009 at 4:09 am #

        silakan. dh melawat dtg sini lagi. hihihi

    • mybreakfastclub 12/10/2009 at 1:53 am #

      gosh thanx…saya x sampai seminit di situ..maaflah..pening saya tgk warna merah tu..dahlah ayat panjang ….pffftt

      • LittleMsAngel 12/10/2009 at 1:57 am #

        ye? saya baca cerpen2 kat sana… seronok pulak baca.

      • mybreakfastclub 12/10/2009 at 2:20 am #

        kan. haha. nichkhun bah…

  30. enydiamond 12/10/2009 at 1:58 am #

    hikhikhik..
    urs r so far from mine;)
    *humble

    • mybreakfastclub 12/10/2009 at 2:11 am #

      just now i check it..betul lah. =)
      i just active bloggin since last august lor…
      u senior πŸ™‚

  31. laila~ 12/10/2009 at 2:00 am #

    dulu i pun ada belog wordpress.
    tp susah nak manage
    xleh jadi cantek mcm blogspot
    huhu

    • mybreakfastclub 12/10/2009 at 2:05 am #

      saya pula dh guna macam2…hujung-hujung saya kembali bersama wordpress.
      erm, tidak susah guna wordpress, jika banyak hal, dah lama saya lari dari wordpress. hehehe

  32. LittleMsAngel 12/10/2009 at 2:06 am #

    aduh… berdegup kencang jantung saya tgk… hihihi

    • mybreakfastclub 12/10/2009 at 2:19 am #

      hehe. skrg smua sdg tgu video latest 2pm perform d dream concert. blm lagi keluar di youtube. semua kami d myhottest bising cakap pasal itu. hahaha

      • LittleMsAngel 12/10/2009 at 2:23 am #

        oh ye ke? hmm… kalau dah release kat youtube, u bg tau lah nanti.. makin berdebar saya nak tgk…

      • mybreakfastclub 12/10/2009 at 2:49 am #

        ok.sory lambat reply. busy di sana tadi. ramai mereka ke sini bcos of 2pm : yeah!!! 2pm yo!!!

      • LittleMsAngel 12/10/2009 at 6:08 am #

        eh,takpe.. busy kat mana?

      • mybreakfastclub 12/10/2009 at 1:39 pm #

        d msia hottest fans club site

  33. mybreakfastclub 12/10/2009 at 2:13 am #

    lucy, baguslah. saya baca ayat tu dah pening.

    • LittleMsAngel 12/10/2009 at 2:21 am #

      mnambah bahasa… haha. sebenarnya, saya pun pening. tapi mata saya suka mendera saya.

      • mybreakfastclub 12/10/2009 at 2:37 am #

        blog mcm itu hanya orang yang faham saja suka. saya tak faham jadi kurang suka. myhottest lagi best. hahahaa!!! terkejut tengok myhottest masuk 8tv. ..sungguh happ. salah seorang yang menari di dlm video 2pm hottet di previous entry baru saja komen di blog ini. terimak kasih kepada dia :’)

      • LittleMsAngel 12/10/2009 at 6:07 am #

        kat mana u tgk?

      • mybreakfastclub 12/10/2009 at 1:48 pm #

        youtube

  34. hilman fikry 12/10/2009 at 2:17 am #

    im gonna make it short n simple.

    Mybreakfastclub adalah blog yang saya mesti lawati kerana lu orang semua Blogger MALAYSIA. =D

    • mybreakfastclub 12/10/2009 at 2:55 am #

      waiseh! itu dia! clean n tiday punya slogan! thanx hilman πŸ™‚

  35. laila~ 12/10/2009 at 2:21 am #

    kwn2 xramai pakai wordpress
    dorang pun xsuka
    n suh sy balik ke blogspot

    eh mana ada gamba sy cantik2
    klu entri 1st tu
    gamba kwn sy:)

    • mybreakfastclub 12/10/2009 at 2:58 am #

      haha..xpalah…yg penting pix d blog kamu mmg cantik2 πŸ™‚

      oo..baru sy clear pasal km knapa ke blogspot..its ok.yg penting
      kamu epy blogging πŸ™‚

  36. mybreakfastclub 12/10/2009 at 3:07 am #

    lucy, sudah ada, pergi ke : http://www.youtube.com/watch?v=FUGZNTCnYHg

    tp yg itu d 8tv. heehehe

    • LittleMsAngel 12/10/2009 at 5:49 am #

      morning…

      • mybreakfastclub 12/10/2009 at 1:47 pm #

        good day.hihi

      • LittleMsAngel 12/10/2009 at 2:11 pm #

        home now… nak tgk vc tu… sori, last nite saya ttdo.. huhuhu

  37. enydiamond 12/10/2009 at 3:43 am #

    i senior?
    tp da way u write lebih menarik;)

    • mybreakfastclub 12/10/2009 at 3:55 am #

      hmm. dono lah..i just blogging anything i feel ok to blog πŸ™‚

  38. cikepal 12/10/2009 at 4:52 am #

    rojak also can?? i want rojak sotong..hehe πŸ˜‰

    • mybreakfastclub 12/10/2009 at 1:40 pm #

      boleh….silekan

  39. abcdeftyyhahh 12/10/2009 at 11:42 am #

    nak masuk tp ku da nk balik ni cemane ni. xpe la i follow je, xjoin. adehh.

    salam~

    • mybreakfastclub 12/10/2009 at 1:42 pm #

      xpa…hehe….drop juga!

  40. abcdeftyyhahh 12/10/2009 at 11:42 am #

    nak masuk tp ku da nk balik ni cemane ni. xpe la i follow je, xjoin. adehh.
    sedih woo.
    salam~

    • mybreakfastclub 12/10/2009 at 1:43 pm #

      hahaha….jgn sedih2….huhu…

  41. nadiamaradana 12/10/2009 at 11:53 am #

    Mybreakfastclub adalah blog yang saya mesti lawati kerana

    kelabsarapanpagi memberi informasi yang berguna kepada saya. contohnya si pengarang telah memberi info tentang walk-in interviews di MAS training center yang yang terletak di kelana jaya. informasi sebegini amat berguna kepada orang seperti saya yang jarang-jarang melayari laman sesawang yang baik untuk diri dan masa hadapan. dan tidak dilupai blog yang menarik datangnya dari si pengarang itu sendiri. andy seorang yang sangat peramah dan sangat “friendly” dan semua orang senang dengan orang yang bersifat terbuka seperti andy..

    akhir kata dari saya, saya akan lawati belog kelabsarapanpagi kerana belog yang penuh informasi dan saya sudah “tag” belog kelabsarapanpagi sebagai belog lima bintang.

    terima kasih..:)

    sincerely,
    nadeamaradana.blogspot.com

    **wohhhooohooo..i harap u faham!
    weheheheheh~

    • mybreakfastclub 12/10/2009 at 6:36 pm #

      Penyertaan anda telah dinilai oleh pihak kami dan layak dimasukkan ke dalam senarai pendek slogan yang terbaik. Proses penyemakkan slogan-slogan masih diteruskan. Terima kasih kerana menyertai peraduan ini.

      Mybreakfastclub Staff

      • mybreakfastclub 12/10/2009 at 8:04 pm #

        Ini ANDY, bukan Mybreakfastcub staff, apa-apa pun thanx kepada staff, wooo…tak percaya pula blog ini dah ada staff. hahahahaha

        hey nadeamaradana.blogspot.com! terima kasih sebab awak dah join contest ini!!! gilerrrr panjang esei kamu itu. (macam bukan slogan, sebab itu saya panggil dia esei. hahahahaha) sungguh tak sangka kamu bagi ayat-ayat itu. thanks ya….semoga pihak yang menilai akan menilai dengan bijaksana. sekian πŸ™‚

  42. yantz yanttie 12/10/2009 at 12:05 pm #

    huhuh..i dunt know either i can beat them….huhu..dookie so goooooood….. =p

    • mybreakfastclub 12/10/2009 at 1:44 pm #

      just try k…hehe…

  43. Dookie 12/10/2009 at 12:11 pm #

    wow! just 2 days already 100+ comment? hopefully will reach 4 digit figure πŸ˜›

    • mybreakfastclub 12/10/2009 at 1:45 pm #

      lol..u really count’ the comments

  44. mybreakfastclub 12/10/2009 at 2:49 pm #

    @lucy,me stil in kuliah.wait til am home.xoxo

  45. nadiamaradana 12/10/2009 at 3:43 pm #

    slogan i macam mana??
    😦
    terlalu panjang eh?

    • mybreakfastclub 12/10/2009 at 5:02 pm #

      saya msh kuliah ini.online guna telefon bimbit..x dpt nk fokus reply.nanti sampai d rumah saya reply ok. Cerialah!

  46. LittleMsAngel 12/10/2009 at 5:04 pm #

    2nd day submittion..

    Mybreakfastclub is one of my must visit blog because 5 reasons:

    1. As a media for me to get more infomations about 2PM
    2. This blog offers stunning entries
    3. Unique and attractive
    4. Hosted by entertaining blog owner
    5. Because this is ‘mybreakfast’ for me early in the morning.

    πŸ˜‰

    • mybreakfastclub 12/10/2009 at 6:34 pm #

      Penyertaan anda telah dinilai oleh pihak kami dan layak dimasukkan ke dalam senarai pendek slogan yang terbaik. Proses penyemakkan slogan-slogan masih diteruskan. Terima kasih kerana menyertai peraduan ini.

      Mybreakfastclub Staff

  47. LittleMsAngel 12/10/2009 at 6:37 pm #

    owh… dah masuk senarai pendek?

    • mybreakfastclub 12/10/2009 at 8:01 pm #

      wow..rex really post the text i 4ward to him. thanx!

      • LittleMsAngel 12/10/2009 at 8:09 pm #

        i tot so it was him.. hehehe..

      • mybreakfastclub 12/10/2009 at 8:26 pm #

        lol :’)

  48. sick_n_tired 12/10/2009 at 8:22 pm #

    Mybreakfastclub is one of my must visit blog because its full or suprises in every entry (stereotype) becoz I never expect what the owner was thinking??

    Plus i never had a breakfastclub before & I never knew that ‘breakfast’ also got club on its own.. Wat about i make supperclub instead?

  49. mybreakfastclub 12/10/2009 at 8:29 pm #

    hey yo bro….wow……wow…wow…
    thanx a lot for the longgggggg slogan ..hehe…. ;’)
    supperclub? woop woop..why not…hahaha

  50. sick_n_tired 12/10/2009 at 8:38 pm #

    slogan…erm… more to a comment i guess.. yep..its a comment..hahaha… i write it as a comment…lol..

    • mybreakfastclub 12/10/2009 at 8:46 pm #

      bhahahaha…sinnnooo…funny! its ok… :’p

  51. eyra 12/10/2009 at 11:47 pm #

    dah puas think slogan apa eyk na buat
    not creative enough like the others
    but i’ll try

    Mybreakfastclub is one of my must visit blog because most of the contents are written in english and i’m totally liking it! fyi, i love to read blog which is written in english eventhough my blog wasnt in english because im not confident enough to write in english but ur blog are totallu COOL!. i got to learn the words i dont really know. u give me some knowledges! keep it up! :))

    how bout that?

    heyy, i’d join ur contest. yeyy me!!

  52. mybreakfastclub 13/10/2009 at 12:03 am #

    woooooo..tq soooooooo much join this contest,
    next month u cek sapa menang ok :’)

    ps: am not blogging in bahasa since my bahasa not that good…
    …my english also just so lah so…..neva stop learnin tho :’)

  53. yantz.yanttie 13/10/2009 at 12:09 am #

    hahaha…okie dokie…
    alrite..here it goes…

    mybreakfastclub is one of my must visit blog because it

    Makes my day as I read the entries,
    Yups, your blog so informative that I can help from not reading it =p ,

    Be all the sources that readers need,
    Rock your readers with SUPERB stories,
    Establish friendship without you noticed it =0)
    And get people connected by the time you realized it,
    Keep me company like morning & breakfast, owh yes you did! =p
    Forever you’ll stay and keep me update (^-^)v
    And keep moving on, never think you will stop,
    Stay in touch as what friendship does
    Thats the way why i love mybreakfastclub so much….

    pheww… =)) How is it andy??..am I shorlisted ..*blushing* hahhahahah
    huhuhuhu

  54. mybreakfastclub 13/10/2009 at 12:20 am #

    there you go! sooooooooooooooooooo long but definately catch my nereves! woop woopppppp!!!! thanxxxxxxx sooooooooo muuuuuuuuuuuch join this contest Yantz, appreciated it. The winner will be available next months, dun forgt to visit again ya! :’)

  55. azamaju sprayworks 13/10/2009 at 1:28 am #

    sama-sama kasih Andy..memang top blog andy..

    • mybreakfastclub 13/10/2009 at 1:44 am #

      adakah itu slogan anda? saya blur. hahaha

  56. yantz yanttie 13/10/2009 at 9:59 am #

    ngeeeeeee…hehehehhe =)) i can’t stop smiling now…gladddddddddddd u like it tho’ (^o^) ….. its the breakdown of ‘mybreakfast’ somore =p
    suree, thats a must rite…i’ll visit your blog like…everyday =)

    @~;– piece =)

    • mybreakfastclub 13/10/2009 at 1:20 pm #

      thankx yantz :’)

  57. zetty 13/10/2009 at 10:32 am #

    mybreakfastclub is one of my must visit blog because it….

    tak stresskan saya, andy tak stress lagik, semua orang pun tak stress..huhu..

    (apa yg aku bebelkan ni..?)

    • mybreakfastclub 13/10/2009 at 1:17 pm #

      hahahahaahaha………tidak apa. kamu dah drop komen pun :p

  58. eyra 13/10/2009 at 2:24 pm #

    oke2, i will check it oke
    hopefully i win. tehee
    bia pon slogan i ntah pape but i do try my best
    sronok lah join contest nie
    next tyme buat lagi ye πŸ˜‰

    • mybreakfastclub 13/10/2009 at 5:33 pm #

      okeylah…simple..ez contest…..
      wish u the best…
      tengok para-para juri nanti apa keputusan mereka…
      bukan saya yang menentukan. hehehe

  59. Good Luck 13/10/2009 at 3:11 pm #

    My Breakfast club adalah blog yang saya mesti lawatai kerana
    -ia merupakan salah satu blog di mana saya boleh mendapatkan pelbagai maklumat terkini mengenai pelbagai isu samada dlm bidang hiburan dan sebagainya.
    -keunikan dan perbezaan blog ini yang tiada satu pun dapat menandingi.
    -meningkatkan pengetahuan saya.
    -cerita yang sentiasa menarik di dlm blog dan komen2 yang sentiasa membuat saya berasa lucu.
    -pendek kata, My breakfast club adalah tempat di mana saya hilangkan tekanan saya..TQ..

    *english version
    -its a place whre can i got a lot of information about variety of issues either entertainment or etc..
    -unique n diffrent frm othr n no one can challenge it..
    -improve my knowledge (coz i’m lack of knowledge) hahahaha…
    -a interesting n fun storr in the blog ; comment dat funny from his hottest.Lol…
    – “MyBreakfastClub is a place where i can reduce my STRESS”
    TQ..Sekian..

    • mybreakfastclub 13/10/2009 at 5:32 pm #

      omooooooooooooooooooooo..panjangnya……saya sangat terharu membaca 2 versi komen kamu itu……xtau nk cakap apa, menaip saja ini. Thanks soooooooooo much ok :’) nanti para hakim menilai. hehe

  60. VAlentine Chealsea 13/10/2009 at 3:25 pm #

    wuu~~~~ nice blog..

    • mybreakfastclub 13/10/2009 at 5:34 pm #

      thanks VAlentine Chealsea… :’)

  61. yantz yanttie 13/10/2009 at 3:57 pm #

    huhuhu….welcome andy =)

    • mybreakfastclub 13/10/2009 at 5:34 pm #

      fewiit…kamu datang lagi…
      xda bawa buah tangan ka?
      xpalah..buah komen pun dah cukup. hehehe :p

  62. yantz yanttie 14/10/2009 at 1:04 pm #

    hahah…i bawa buah bunga oke kah….here @;~-

    boley?
    hahhahahah

    • mybreakfastclub 14/10/2009 at 1:09 pm #

      o gosh….menagapa itu begitu! hahahaha

  63. amoi 15/10/2009 at 1:11 am #

    where should i submit my slogan?

    • mybreakfastclub 15/10/2009 at 1:24 am #

      here :’)

  64. geeds 15/10/2009 at 1:25 am #

    ouh hoho.
    this is new…

    • mybreakfastclub 15/10/2009 at 1:31 am #

      ehehe….new n fresh. lmao~

  65. mcjayn 22/10/2009 at 9:49 pm #

    Mybreakfastclub is one of my must visit blog because just like its name, its the most important meal of the day. It provides the energy needed to start the day off right. I MUST HAVE MY BREAKFAST. Period.

    • mybreakfastclub 22/10/2009 at 10:18 pm #

      hahaha! cool!

  66. chris 29/10/2009 at 3:28 pm #

    Yo bro. This is my entry… here goes nothing.

    Mybreakfastclub is one of my must visit blog because it is one of the most interesting and resourceful blog out there. This is literally the place for me to kick off my shoes and ‘lepak’ after a hard day’s worth of craps in the real world. Besides that, mbc is one of the few rare blogs whereby you can feel that the host is like a personal friend that you know for a long time. I am lucky to have made such friend with Andy. Finally, msg to all readers, do take pride of Andy as he is a true Malaysian, and this is reflected in his writing. (as far as I noticed)

    Cheers to you buddy!
    Keep up d good work.

  67. mybreakfastclub 30/11/2009 at 1:32 pm #

    wow! thanx chris πŸ™‚

    mbc staff.

  68. mybreakfastclub 30/11/2009 at 11:39 pm #

    ping u bazxx

Trackbacks/Pingbacks

  1. Mybreakfastclub Contest Winner! « - 30/11/2009

    […] guys….thanks sangat-sangat! hehe…Anyway, you can view all of the entries here. Oh ya! I bukan mungkir janji sebab lambat umumkan sape menang, the things is…I sangat busy […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: