Happy Birthday To My Brother

5 Nov
Yeah..today is my one and only real brother birthday. I wish HAPPY BIRTHDAY TO U HAPPY BIRTHDAY TO U HAPPY BIRTHDAY TO SABRI HAPPY BIRTHDAY TO U…hehe! fyi, he’s my silent reader :p So as for your bday today, please watch the sesame street BIG BIRD video, ya lah….your bday same as SESAME STREET birthday date/anniversary….awww! hahaha Ok fine, you know i watch’ a lotttt the mickey mouse, donald duck, ninja turtles, sesame street and Bugs Bunny (semua katun2 i sebut ini semuanye i ade toys ms zaman kanak2 ribena chocolate dulu tau. Especially Bugs Bunny….giler weh aku nye selimut ‘rabbit’…bantal busuk ‘rabbit’…baju/seluar ade ‘rabbit’ then ade pelihara RABBIT (aku pernah sambut kelahiran baby rabbit taw!) gosh banyak rabbit…mentang2lah i lahir tahun rabbit ikut chinese calendar (1987) LOL. stop stop ni nak cte bday abang i ke pasal i ni? hahaha. Anyway my brother sgt busy with his life but never stop support me in everything. GOD BLESS YOU in everything. LOVE YOU ❤

p/s: not attach his pix here since i need to respect for his 'reputation'. bahahaha!..and about his name, sememangnya ramai orang keliru pe bangsa sebab nama abang i SABRI. Hebat daddy i mempelbagaikan variasi nama for salasilah family. teehee! 😀

Nak tambah sikit lagi, sbb sy minat giler bugs bunny (especially yang looney tunes punya kartun lah) …ingat lagi tak dulu cta space jam? ya! yg ada michael jordan tu…nak dijadikan cte…abang i bawak me n my sis sama2 pergi tgk tayangan kat wayang…x silap sy cte tu between 95/96….sangat bangga dpt tgk awal lepas tu tgk jugak cte twister..alah..yg cte puting beliung sampai terbang lembu tu…ha! smua tu i layan dulu tau….tp yang tak best nye i tengok movie mcm ala2 takut walaupunnnnnnnnnn bukan tgk movie seram. MOTIF? sebab panggung wayang masa itu ada tikus besar2. dh la bunyi tikus dpt dgr pastuh ada yg tak sengaja ‘terpijak’ kaki i….eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee geli siot!!!! skrg ini wayang malaysia sudah maju. tp tikus still ade kot? teehee :p

Advertisements

9 Responses to “Happy Birthday To My Brother”

  1. nadiamaradana 05/11/2009 at 8:39 pm #

    hye bunny!!

    ur daddy mmg konfius kan semua orangggg..:))
    gosh!
    variety sangat!

    • mybreakfastclub 05/11/2009 at 11:22 pm #

      ya. best nya abang saya nama melayu. huhu.

  2. LittleMsAngel 05/11/2009 at 9:37 pm #

    Happy birthday to him. Cakap pasal rabbit, teringat rabbit kat cerita Alice in Wonderland yg suka sangat sambut bday.. hihihi

    p/s: pernah ada rabbit. last yr shiloh beli rabbit gak. dah xxx mid this year. sedih! eee.. awak sambut kelahiran anak rabbit? nak pengsan saya dengar.

    • mybreakfastclub 05/11/2009 at 11:22 pm #

      kalau pengsan awak pengsan 1 saat saja okey..hahaha…ms itu manalah tau takut dan geli..main redah n heppy jer..hohoho…. :0

      • LittleMsAngel 06/11/2009 at 1:53 pm #

        saya pun taknak pengsan lama sangat. takut terus tertido nanti. hihihi. you sambut kelahiran arnab tu, ada pegang baby arnab yg kecil, merah, furless tu ke? eeeee.. geli!

      • mybreakfastclub 07/11/2009 at 3:22 am #

        yup…cute la dulu sy tgk krg tak lagi…dh la xde bulu.kulit licin kemerahan…haha

      • LittleMsAngel 07/11/2009 at 3:26 am #

        oh god.. mmg i can imagine you pegang. eee… ms tu kecik2 lagi lah? tgh berani?

  3. syamansor 05/11/2009 at 10:04 pm #

    long time!

    first of all, happy ??th birthday to mr sabri,
    ok dah xtau nak tulis ape -_-”

    secondly,
    never knew u’re once a bidan andy.

    • mybreakfastclub 05/11/2009 at 11:20 pm #

      amboiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
      itulah dia..masa tu x geli pun…tp kalau skrg ni suruh aku buat…sumpah aku tak nak!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: