I’m Turn To [HOT SHOT] Again

3 Dec

Dah lama I wanna blog about this drama tapi baru sekarang ber.ke.sem.pa.tan. Know what, when I first read about HOT SHOT last year I was so excited! Who wouldn’t be? It’s a drama that has Jerry Yan, Show Luo and Wu Chun. But I was so kesian since at that time dvd citer ni I tak pernah jumpa. So, I outdated. T_T I only watched some of the episodes last January after I found on utube, masa tu episodes cincai je uploaded on utube.

You belum terlambat lagi if you wanna be fans of this drama yang memang dah lama jadi phenomenon kat negara lain (indonesia, filipina and etc). I sangat enjoy re-watching — YA! INILAH YANG SAYA NAK BLOG sebenarnya (bagi yang tak tahu)…every Sunday, 8.30AM…HOT SHOT on 8TV Bila tengok on TV memang I rasa sangat wow! If you rajin wake up early on Sunday, you akan join I tengok drama ni every Sunday morning lor…Ok Here’s a clip 31 saat masa HOT SHOT baru nak jadi phenomenon kat philipine, maybe boleh jadi warm up untuk yang baru nak ‘berkenalan’ with HOT SHOT. hehehe

p/s: Wit Wit….Guys, I watched all of the episodes HERE. Semua video dalam channel ini terbaik, puas hati layan coz of the High Quality, subs n etc. Erm….you all layan drama apa sekarang ni ek? 🙂

Advertisements

8 Responses to “I’m Turn To [HOT SHOT] Again”

  1. syamansor 03/12/2009 at 8:15 am #

    sekarang x layan ape2 drama.
    but real-life drama banyak la. aduiiii

    as far as i remember drama2 yg habis tengok juz meteor garden n fullhouse. yg lain juz watched few episodes (tu pon sebab my room mate watched them everyday so i pon usha2 ape yg dia tengok). drama malaysia dan america punya banyakla habis tengok jugak. but seriously now takde tengok sangat. maybe becoz drama nowadays r so predictable. boring stuff

    juz my 2 cents 🙂

    • mybreakfastclub 03/12/2009 at 8:07 pm #

      hmm…jadi layan kpop mcm saya.. :p

      • syamansor 04/12/2009 at 2:37 pm #

        omg, komen panjang

      • mybreakfastclub 04/12/2009 at 5:44 pm #

        hahaha! bz..so i x komen pjg :p

  2. nita 03/12/2009 at 11:14 am #

    haha SEMANGAT kamu bangun pagi2.. AHAD pulak itu..
    just 1 word.. SEMANGAT!

    • mybreakfastclub 03/12/2009 at 8:08 pm #

      harus!

  3. isley 04/12/2009 at 12:22 am #

    i have give up chasing drama long long time ago unless, my sis buy DVD drama and we can have weekend marranton on the drama. finish it within 48 hour.

    • mybreakfastclub 04/12/2009 at 12:42 am #

      isley…dvd…huhu..lev lev it…so if miss sumtin can rewind…^^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: