Me @ASK2009

6 Dec

Before I teruskan taipan entry ini, untuk pengetahuan you all..inilah first time I menaip entry almost sume in BM. So, sorry ar kalo bahasa I agak berterabur. hehe. Ok mari teruskan pembacaan. Hmmm…memang penat masih terasa walaupun I bukan krew pada hari kejadian anugerah ini dijalankan. I tertido masa otw ..bangun kol 5PM kot then mamai then ready pi ASK09 (masa otw balik lagilah I Zzzzz) sampai je kat PWTC, terus melalui red carpet di belakang Ellie Suriati and her friend, live on TV3 website, yang alert I thanx..walawei…sedikit ‘sejok’ time on red carpet. haha! Macam biasa, the slumber one and like go-to-tidur show, is me. dono ler….its a grand show but…i kept rilex one kih3! Anyway…just wanna share some of the pix I dengan mereka-mereka yang I cop as 5 bintang..yang pix lain2 tu…biarlah menjadi simpanan hari tua I okey. Please SCROLL SAMPAI HABIS ENTRY ni okey bai….huehuehueheue~

Itu dia Fizo, smart dari atas sampai bawah, duduk tak berapa jauh gak dari area I, gosh sampai terjumpa di toilet *gelaklah wei!* …haha! I guess semua tahu yang Fizo memang kamceng ngan Kamal Adli since dorunk family Bionik. Masa tu kat area atas tinggal kitorang jer…termasuk peneman I malam tu…Then Fizo cakap: “Jom pi makan bro”…”jap2”..ok I pun nge-pic ngan Akmal….Hitam Putih only ok, versi kaler dalam laci. ^^

Iklan Kejap Bersama Pix-Pix Ini:

seram…mata I jadi putih..wtf ^^

ini best, best best! ^^

Actually, was tersangkut jap kat laluan depan stage…so ngepic jap ngan Que dan Beego. lolz….bile dah ngan husband…sure mesti ngan wife gak kan….Linda….5,6,7,8! *jerit as how she did on AF* ..lol…

huehuehue…I malas nak posing ala-ala charlies angelz ngan Linda so just well-u-know I pun stand and smile..haha! Lawak je…macam stok shot pix tak jadi je ni but whatever it is…Linda memanggggggggg cantik! Que you are so lucky one lah bro:) Ok next……

Ini panjang sikit, sebab mereka ini menceriakan aku pada malam kejadian. (Nama pun duduk se-area kan?) Tapi malam tu Acai (aku panggil Acai je coz dlm Rempit nama dia Acai) yang duduk kat belakang I ngan Zizie Ezette, Faradiya and the gang…Ceplos ujung sket..*know what…ceplos happy sakan bile tgk skrin tunjuk die nye nominee, semangat yang bagus!*..Ok pasal Acai tadi, kejap je ade kat belakang after cakap nak g toilet…almost dah nak habis show baru muncul semula…but then hilang lagi…haizzz… Tapi yang lawak giler..aku ingat lagi Zizie tanya Acai “pesal ko gune macam tu, atas sampai seluar semua ok, tapi kasut %$%%” …pastuh Acai jawab “INILAH FASHION!” ..haha! Macam-macam gelagat diorang kat belakang I…Faradiya I tahu memang dalam 3 jam tu ‘bertahan’ je duduk..after habis je show, “gosh…penat giler duduk” …OK aku ‘kejam’ sikit…jap2…zizie, fara..kite snap pic dulu ok…so kitorang pun nge-pic lah juga (fara duduk balik after berdiri) *kejam I…sorry fara*…haha! Again thanx Zizie and Fara…gossip2 ngan diorang memang kelakor je…tengok award dengan artis feel memang lain dowh~ lol…Acai kalau kau tak hilang bro..dah snap kau! LOL

Ha! Pic ini sampai mati I takkan lupa..I bukan orang karyawan, bukan pelakon..jadi memang sesuatu yang SANGAT BEST bile dapat jumpa someone yang dari kecik I membesar ade je tengok drama Rosyam kat TV and his movie….tak payah I nak explain lebih semua tahu dia OTAI filem malah drama. So I just thankful to God coz aku dapat peluang f2f dengan Abang Rosyam. Serious hensem oooii…coolllll…Ok dah…sounds so gay kalo lebih2. Whatever it is, thanx for talking-talking with me Abang Rosyam…haizzzz…Best! Best! Best!

Zaaaazzzz! Ya..bersama pakar terjah pula……..bila aku tengok je abang terjah ni….hey boy! – thats the word he shouted to me at first time i met Naz..o my…he’s ok one la..best dowh….rilex and down to dunia (earth) ….cool…but michelle hilang entah ke mana melilau menggilai glamour..ok wtf..haha..just kidding*

Gambar rajah di atas pula, I bersama Pelakon Pembantu Wanita Terbaik: Norish Ismail (Tersasar Di Jalanmu)..lalu I pegang trofi itu selepas dia….LOL…she sat infront of me maaa…so apa lagi…baik I pegang trofi yang I tau tak kan pernah menjadi milik I. Ok ini funny, masa iklan, production replay behind scene dorang bagi ucapan, so tak tau lak Norish yang kena…terus live kat 1 dewan, but masa tu Norish tak sedia lagi, sgt innocent…I takkan lupa ‘scenes’ tu….moral of the story: jadi artis kena ready anytime asal nampak camera. teehee!

Ya, seperti yang semua sedia maklum, Erma Fatima adalah Pengarah Terbaik untuk drama Tersasar Di Jalanmu)…sekaligus memang menang besar malam tu. Masa sama2 keluar dari dewan I jalan sama2 dengan beliau dan sempat juga la tanya soalan cepu gangsa sahaja. hehe. anyway, before diumumkan I dah rasa dia memang akan menang. Good one, memang trofi tersasar kepada kak Erma. Tahniah!

P/s: Memang dewan malam tu tak berapa meriah…even I sendiri dah try at my best tepuk seribu tapi artis depan, tepi, belakang I, macam ‘mood’ applause tu takde. weird. Adoi…no wonder kalo award kat PWTC memang selalu suram, apatah lagi ini adalah Anugerah Skrin.

Tapi I tak kesah semua tu, peluang berjumpa dengan semua pelakon-pelakon dan karyawan yang otai di ASK09 memang tak akan I lupakan, giler kau…aku tengok kat TV je dari dulu. Tup tup tengok real semua depan mata…INILAH BUKTI betapa I amat menghargai karya mereka, bergembira dengan mereka pada malam pengiktirafan. I ingat lagi Dato’ Yusof Haslam, Dato Jins, dan geng2 yang sama waktu nya smiled at me…ceh ni pun nak citer gak ker andy ooi? wtf I punye suke kan? hehe…Bila tengok mereka f2f akan I ingat sampai bila2…dorunk duduk area belakang kitorang gak..yang row sebelah aku ade geng2 dari Bernama Astro…huehuuhehue…

Dato’ Farid best dowh…you memang idol I..haha! Ada yang sempat I snap with ..ade yang tak…takpe..maybe next time. *harapan*..oh! tak lupa staff media prima yang memang bagi kerjasama sepenuhnya kat I as the ASK vip tix winner…dan semua krew-krew yang terlibat, serious stage gempak…skrin semua tu…waaa…wayang punya size..bagus2…sampai bahang api terasa ke separuh sit’s..haha! At least, ‘grammy’ itu tetap terasa. I still ingat MTV World Stage, itu memanglah power tapi ini bukan konsert, so ASK09 tetap the best!

ITULAH DIA TADI LUAHAN SEORANG INSAN BIASA YANG MEMPUNYAI PERASAAN HAPPY DAN BERTERIMA KASIH DAN 100% BERSYUKUR DIBERIKAN PELUANG SEBEGITU RUPA. ^^ Marina… I nak tiket AJL pulak after ni ok…pergh…mengampu :p

Inilah dia senarai pemenang ASK09 πŸ™‚

KATEGORI DRAMA

– Pengarah Terbaik: Erma Fatima (Tersasar Di Jalanmu)
– Drama Terbaik : Tersasar Di Jalanmu
– Pelakon Lelaki Terbaik : Que Haidar (Terlerai Takbir Kasih)
– Pelakon Wanita Terbaik: Rosnah Mat Aris (Tersasar Di Jalanmu)
– Pelakon Pembantu Lelaki Terbaik: Ahmad Tarmimi Siregar ( Tak Serupa Tapi Sama)
– Pelakon Pembantu Wanita Terbaik: Norish Ismail (Tersasar Di Jalanmu)
– Lakon TV Terbaik : Erma Fatima ( Tersasar Di Jalanmu)
– Drama Rantaian Terbaik: Kekasihku Seru
– Drama Komedi Terbaik: Datin Wan Abe
– Anugerah Videografi Terbaik : Tersasar Di Jalanmu

KATEGORI FILEM

– Filem Terbaik: Wayang
– Pengarah Terbaik: Hatta Azad Khan (Wayang)
– Pelakon Lelaki Terbaik: Eman Manan (Wayang)
– Pelakon Wanita Terbaik: Liyana Jasmay (Kami The Movie)
– Pelakon Pembantu Lelaki Terbaik : Zulhuzaimy (Wayang)
– Pelakon Pembantu Wanita Terbaik : Ida Nerina (Susuk)
– Lakon Layar Terbaik: Fariza Azlina Isahak (Kami The Movie)

KATEGORI PENERBITAN DALAMAN

– Dokumentari / Majalah Terbaik: Majalah 3 (Gaza)
– Bual Bicara Terbaik: AC Di Sini 3
– Rancangan Muzikal Terbaik: Anugerah Juara Lagu ke-23
– Rancangan Hiburan Terbaik: Kemuncak Sehati Berdansa 2
– Rancangan Realiti Terbaik: Gadis Melayu Akhir
– Laporan Khas Terbaik: Buletin Utama (Air Najis)

KATEGORI ANUGERAH KHAS JURI

– Anugerah Yasmin Ahmad : Jaclyn Victor

Woot Woot! Congratulationzzz to all of the winners!

CHOP CHOP! Before aku tamatkan entry ni…kat youtube ade yang komen:

KOMEN AKU: Ha! Bila tengok kat tv…mungkin aku pun akan perasan semua tu bai….tapi bila tengok live…sume cam ok jer…tu je lah komen aku bai…..memang kalo bukan DCT penutup persembahan malam tu, maybe aku pun tak lama lekat kat dalam dewan…haha! (Ceh! Kata la kau nak usha semua pelakon Nur Kasih kan Andy??? hahaha! Jock Only! So now layankan aje la persembahan DCT ni.best what?! huhu πŸ˜‰

Advertisements

77 Responses to “Me @ASK2009”

  1. SJ 05/12/2009 at 2:22 pm #

    must be nice to hold the trophy

    A smile from SJ =)

    • mybreakfastclub 06/12/2009 at 1:44 am #

      πŸ™‚ for u too SJ

  2. syamansor 05/12/2009 at 6:21 pm #

    your fingerprints on the prestigious trophy.
    woaaah!

    • mybreakfastclub 06/12/2009 at 1:44 am #

      haha! betul ^^

  3. aineyh 05/12/2009 at 9:49 pm #

    wow ~

    • mybreakfastclub 06/12/2009 at 1:44 am #

      blink2!

  4. misteri 05/12/2009 at 11:14 pm #

    uuhh best!!

    • mybreakfastclub 06/12/2009 at 1:46 am #

      yup..mmg best ^^

  5. melorna 06/12/2009 at 12:44 am #

    woah… best best….

    • mybreakfastclub 06/12/2009 at 1:45 am #

      erm. yes

  6. enydiamond 06/12/2009 at 12:51 am #

    omg!!!saya jelesss πŸ™‚

    • mybreakfastclub 06/12/2009 at 1:45 am #

      kamu pun boleh next time :)!

  7. Datuk Z 06/12/2009 at 7:23 am #

    cam best jer.. betol ke rozita cw kena boo masa atas petas sebab pakaian dia??

    • mybreakfastclub 06/12/2009 at 7:28 am #

      xde plak dgr yg boo die…just sume cam soseh-soseh je tgk die sexy-mexy…camera terus ‘instant’ jaga ‘focus’ lepas tu..tpi awal terkantoi sikit…i tau sbb i tgk sket kat tv tak jauh dari seat i…

  8. cik kedondong 06/12/2009 at 7:33 am #

    thanks mlawat my blog..
    musti enjoy habes la gi ask kan?
    hw did u get the vip ticket?

    • mybreakfastclub 06/12/2009 at 7:38 am #

      yup2..enjoice πŸ™‚
      via twitter contest πŸ™‚

  9. Datuk Z 06/12/2009 at 7:59 am #

    owh… he3.. salah info la ni.. mlm tu tak tgk pun tu yg dgr2 citer jer.
    mmg syok kan dpt jumpa linda.. hot mama he3

    • mybreakfastclub 06/12/2009 at 8:22 am #

      hehe..yup2…she’s very nice one lah πŸ™‚

  10. ariffa 06/12/2009 at 8:41 am #

    hey! blog hopping balik πŸ˜€
    nice pictures.. remy ishak tade ke? πŸ˜›

    • mybreakfastclub 06/12/2009 at 8:45 am #

      xde nmpak die pulak…huhu…fiz je ade…
      eh tau x remy kena serang…ade news kat kosmo hari ni

  11. pakcikzharul 06/12/2009 at 9:39 am #

    argh!!!!!!!!!!!!!!!!! KAMAL ADLI!! So jealous bahhh. hope your had a good time there. Memang best ade cerita hebat untuk di bebel kat anak cucu tua2 nanti πŸ˜‰

    *gigit jari, jeles*

    xoxo Zharul Ray Cyrus.

    HAHAHA.

    Go go man!

    • mybreakfastclub 06/12/2009 at 10:53 am #

      yg ini komen u yg sebenar u nk htr kot? npk pjg sket dr yg kat bawah..haha…nway thanx! πŸ™‚

  12. pakcikzharul 06/12/2009 at 9:39 am #

    argh!!!!!!!!!!!!!!!!! KAMAL ADLI!! So jealous bahhh. hope your had a good time there. Memang best ade cerita hebat untuk di bebel kat anak cucu tua2 nanti πŸ˜‰

    *gigit jari, jeles*

    xoxo Zharul Ray Cyrus.

    hahaha

    • mybreakfastclub 06/12/2009 at 10:54 am #

      eh, cam same plak! LOLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

  13. peribadi 06/12/2009 at 11:10 am #

    nice blog.. thanks for visiting….

    • mybreakfastclub 06/12/2009 at 11:30 am #

      pleasure ^^ πŸ™‚

  14. peribadi 06/12/2009 at 11:40 am #

    hmmmmm boleh link letak “something is special”

    • mybreakfastclub 06/12/2009 at 11:41 am #

      wooo @@ so long…1 word only…i rasa guna ‘peribadi’ pun ok…hope u don mind πŸ™‚

  15. z@ck 06/12/2009 at 11:41 am #

    walaweh..
    best dowh dpt attend majlis macam ni..
    hehehe

    • mybreakfastclub 06/12/2009 at 11:44 am #

      ok gak ar…ASK tahun ni…aku tgk smpai hbs sbb tgk live..kalo kat rmh..adoi…surrender…. :p

  16. sofia 06/12/2009 at 11:46 am #

    Hai….seronoknye dapat pergi anugerah skrin…kiter nih nak tgk live kat tv pun tak dapat..huhu

    • mybreakfastclub 06/12/2009 at 11:48 am #

      lor…asal lak xpat tgk kat umah sofia? eh ur blog nice one lah..i need to link u..haha πŸ™‚

  17. nadiamaradana 06/12/2009 at 1:45 pm #

    woahh patut lah i nampak u kat telly tuh..hehehhe..
    camne u dpt tix tgk ASK nie, kalau AJL ada i nak i nak!! nak support AKU SKANDAL yaw!

    πŸ™‚

    • mybreakfastclub 06/12/2009 at 1:52 pm #

      i retweet je πŸ™‚ huehuehue~
      hmm..i pun usha2 tix ajl..hrp dpt….
      i nak support SITUASI !!!!! yahahaha!

  18. blackskin 06/12/2009 at 3:15 pm #

    Tengok ASK 09 di TV pun tak so tak dapat nak komen apa-apa yang berkaitan.
    :p

    • mybreakfastclub 06/12/2009 at 7:20 pm #

      haha! lawak je ko…tnx drop comment gak πŸ™‚

  19. syida shukor 06/12/2009 at 3:55 pm #

    cemburunyaaa ! ada fizooo . waaaaaaa πŸ˜›

    • mybreakfastclub 06/12/2009 at 7:20 pm #

      both fiza n akmal tu best πŸ™‚

  20. nadiamaradana 06/12/2009 at 5:05 pm #

    u RT dpt tix??
    wowww i nak RT byk2 lah camni!
    heheh..konon2 jer..

    • mybreakfastclub 06/12/2009 at 7:19 pm #

      tepat! try ar nex tyme k πŸ™‚

  21. ariffa 06/12/2009 at 6:43 pm #

    yeah tu la, so i heard die kene pukul 😦 oh sadness. hehe
    baru nak pergi tengok natrah esok, tapi kecewa lah kalau die tak berlakon :/

    • mybreakfastclub 06/12/2009 at 7:19 pm #

      hopefully things going to be ok lah….hmm

  22. ivy 06/12/2009 at 9:01 pm #

    u are sooooooo….lucky….=)

    dalam tv pun sy tak sempat tengok live, ulangan the next day pun i tak sempat tengok sebab ada2 saja program di luar huhu….

    • mybreakfastclub 06/12/2009 at 10:49 pm #

      ivy kan busy tiada had…mana ada ms nk tgk tv…lol :p

  23. TQaHLuV2PM 06/12/2009 at 9:08 pm #

    wah..dh lama x sggh cni ni..buzy ar katakan..hehehe..=) entri dlm BM..blh dikatakan sgt memuaskan..hehehe..=) wah..artis kt sorang ni..sejak2 jd ‘artis’ ni..asik g event dgn org2 fofular je..huhuhu..=p tgk pic2 ko mcm best je kt sane..tiket VIP lg..klazz u’ollz..=) eh, dh tau x kt pnye klaz tunda smpai 4/1/10..x jd bkak 28/12/09..nnt ko g fakulti sorang2 plak..huhuhu..=p

    • mybreakfastclub 06/12/2009 at 10:51 pm #

      lol…iyo2 je ko tqah! miss u..hehe….erm….dono le entry i dlm bm ni cam terabur je …aku taip mcm aku bercakap je ….hahaha…janji feel ade…lol…WEH! THANXXX aku xtau pun sekolah bukak balik 4 january! YES!!! seronoknyeerrrrrrrrrrr. thnx informed i! huhuhu!

  24. Afra Yuri 06/12/2009 at 11:13 pm #

    best ogeh? i have a lil crush on que haidar bahahaha. oh sorry linda..
    best la menang tix vip! nextime ajak la i join the contest jugakkkkk. isk. i slalu join contest nuffnang jer. muke pon dah ala2 nuffnang haha

    • mybreakfastclub 06/12/2009 at 11:31 pm #

      i x bernuffnang…hehe..so i mgengontest dgn contest yang lain2…huahuahaua…..

  25. TQaHLuV2PM 06/12/2009 at 11:25 pm #

    ok la 2..lain kali..entri dlm bm boleh disertakan skali dgn sajak or pantun ke..mst lg menarik tertarik gitu!.. hwahwahwa!!!..=p ..aku tgk mmg btul..diorg dh rombak tarikh sbb ade event ape ntah..hehehe..=p aku pun ske bangat ni..=) eh,dh tgk x ending ‘heartbeat’ nickhun pnye..smart GLE!!!..=)

    • mybreakfastclub 06/12/2009 at 11:35 pm #

      dah..sume dh tgk….huauaahueheu…asal 2PM xleh tgl…hehe…mesti hapdet…lol….ok lah…g pun kalo mula december…kompem aku dtg january gak….lol….perasan tak 2PM dh nmpak lainnnnnnnnn sgt skrg ni…especially fashion..macam taec…gosh..berubah sgt…huhuu..eh ko berkenan tak kat mv JYP? haha…

  26. scholastica L 07/12/2009 at 12:49 am #

    wow! cool gler la u mpu blog…..
    kekkee….nice2….
    k

    • mybreakfastclub 07/12/2009 at 2:08 am #

      terima kasih ^^

  27. TQaHLuV2PM 07/12/2009 at 1:00 am #

    tau x pe..taecyeon gle brubah..dr fashion terrorist..trus jd macho!!! gle ar..aku tgk gmbr dia kt airport ari 2..pergh..blh fall in luv ni..huhuhu..=p ko kt ne skrg?..dh blk kg halaman ke blum?..huhuhu..=p

    • mybreakfastclub 07/12/2009 at 2:04 am #

      kampung sentiasa berhalaman di mana-mana..wahahaha! yup ade simpan pic tu….tp pic tu dari belah tepi nmpk sikit je la spoilt sbb spec taec tu ter-ke bwh sket…lolzzz…..tp mg hot….overall MEREKA SEMUA SEMAKIN HOT! hahahahahahaahah!

  28. Lord Zara 07/12/2009 at 9:13 am #

    huhuhu~
    cool sungguh~
    aigoo~
    yg dengan Que Haidar dan Beego tu memang best~
    Que~
    Que~
    Que~
    enuff said, sounds so fanatic (luckily bukan Remy ishak itu)
    LOL!

    • mybreakfastclub 07/12/2009 at 2:12 pm #

      remy..^^ huhuhuhu~

  29. william 07/12/2009 at 10:12 am #

    The hosts were not funny at all!!!

    • mybreakfastclub 07/12/2009 at 2:12 pm #

      tp dono y i gelak gak dlm dewan…lol

  30. loti 07/12/2009 at 10:29 am #

    woooaaa…live tuh

    • mybreakfastclub 07/12/2009 at 2:11 pm #

      betul =)

  31. amalina wahida 07/12/2009 at 10:59 am #

    ROSYAM NOR??? woaaa!!
    kalo my mum yg tgk n bace blog nih mesti dia akan ulang dialog yg sama dia cakap masa dia dinner ngn my father satu meja ngan rosyam..

    “angah nak tau tak..rosyam nor tuh hensem sangat!! baik..suara pun lembut je..” (mak cakap sambil buat muka xcited + senyum2 yg tak dpt di describe kan mcm mana)

    **bygkn dialog nih diulang setiap kali my mum tgk rosyam nor berlakon**

    • mybreakfastclub 07/12/2009 at 2:15 pm #

      hahahahaha! tu ar….best siot…xkan lupe smpai bile2..hope ade g peluang camnih next time..wuwuwuwwuwu~~~ ^^

  32. Shafiqah Omar 07/12/2009 at 11:48 am #

    Woah it must be great – you get to rub shoulders with celebs.

    πŸ™‚

    • mybreakfastclub 07/12/2009 at 2:10 pm #

      hapy n thankful πŸ™‚

  33. yantz yanttie 07/12/2009 at 1:51 pm #

    glad u having fun there =p
    **peace!**

    • mybreakfastclub 07/12/2009 at 10:45 pm #

      yes..berterima kasih kerana diberi peluang πŸ™‚

  34. Dak Wan 07/12/2009 at 4:41 pm #

    Eh? Camner nak link kan ke blog teman erk? http://sue-sygckit.blogspot.com/2009/10/kita-terjah-untuk-mencari-kepastian.html

    • mybreakfastclub 07/12/2009 at 10:46 pm #

      woow! terimakasih sebab paparkan pic i kat blog u..huheuehue~

      • Dak Wan 08/12/2009 at 1:18 am #

        No hal lah…. Teman tak dapat nak hadir mlm tu πŸ™‚ Ada kesempatan nanti boleh la kita jumpa…

      • mybreakfastclub 08/12/2009 at 1:38 am #

        owrite! ^^

  35. niesz 07/12/2009 at 8:44 pm #

    wa..syok giler dpt g sane..dpt tangkap gmbr lagik..jeles sungguh nie..hihi..
    emm..xpe2..niesz lgi jeles if u snap pic ngn fahrin..ahakkss!!

    dpt lak tngkap gmbr ngan jejaka2 macho..wallllllahh!!hahaha..
    teringin lak nk dpt mcm ni..huhu..

    • mybreakfastclub 07/12/2009 at 10:51 pm #

      fahrin i x nampak mlm tu…tehehe…maybe next time…nanti i snap2 ngan die ke *berangan* lol….anyway u pun boleh..just tgu masa yang sesuai πŸ™‚

  36. sick_n_tired 07/12/2009 at 9:46 pm #

    Andy!!! You so lucky….hehehe..

    • mybreakfastclub 07/12/2009 at 10:46 pm #

      ^^ tak tau nak cakap apa dah…hueehueheue ^^

  37. Lord Zara 07/12/2009 at 11:50 pm #

    Thanks a lot dear~
    Zara dah letak kamu dalam bloglist juga~

    =]

    • mybreakfastclub 08/12/2009 at 12:02 am #

      yippie! thanx! ^^

  38. fariz 30/01/2011 at 8:17 pm #

    noriz yg tak terkenal pun boleh dpt trofi

    muka macam orang asli je aku tengok dia ni

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: