Sangria Island Bar

23 Dec

Right now 4.51AM aku xpat tido and also blur xtau nk update ape but gigih gak nak blogging, at least blog ni tak berdebu bfore new year so taruk je la ni: Beberapa jam yang lalu was my first time went to Sangria Island Bar yg tak penah pun aku nak msk bfore ni….itu pun sebab dia dah tak tahan nak minum dan dah tak tau nak spot kat mana juz for a drink, so lepak kat Sangria…mula2 msk cam senyap je…weird…maybe awal g kot….(tp aku tau sbb bukan weekend maaaa….LOL)

Aku ngan dia mula2 ddk kat luar…tapi gosh…mcm %$#$% so kitorunk masuk lah dalam…cari seat tepi…gelap2 romance giler lighting…candle lite…hahaha…then order…Oh okey! air dah pun sampai…mari minum….1st pic mine, 2nd pic his drink…glurp..glurp…glurp….

Tengah2 minum…lagu mula kedengaran, oh best lah…aku ngan dia layan je…then dia bgtau aku..ada live band…aku pun..’ah? wtf….live band? mati2 aku igt sdg dgr cd (actually posisi duduk dia ‘menghalang’ aku tak nmpak band tu)… tapi …x sedar langsung yg band tgh nyanyi…lol…bapak sedap performanced sampai aku igt cd yg nyanyi..upenye manusia sedang melalak…oh tidak! hahaha! Aku ada suruh dia record…tapi..biarlah simpanan aku je….giler ar record video dlm gelap dari jarak jauh, ke laut lah weh! Nasib la audio ke darat….kih5! Thanx bunny! 🙂

Orang melalak nge-LIVE band, aku ngan dia snap2…n etc, happy hours! Tgh minum, nak balik..snap2 lagi! huahua! pastuh kitorunk blah…jgn igt terus blk rmh…singgah lagi sana, sini ….kedai makan….makan la pulak….tp dh x snap2…x larat aku nk snap2 je keje…bahaha!…itulah dia crita bbrp jam yg lalu…okey lah…tu je, x bleh nak teruskan…mata aku dh kuyu…aku rs die pun da tido..you all yg sdg baca ni pun kot2 sm gak tgh tido….jam dh kol 5.16AM. Morning and………(isi sendiri) hehe

p/s: ade yg komen…’what to comment eh?’ …komen je la ape2…I pun blur…lol

Advertisements

14 Responses to “Sangria Island Bar”

  1. amir rayyan 23/12/2009 at 9:17 am #

    first time komen…nice blog..hapy blogging…keep it up..:)

    • mybreakfastclub 23/12/2009 at 9:22 am #

      thnx amir ^^

  2. syamansor 23/12/2009 at 9:31 am #

    what to comment eh?

    ok, had umur masuk bar?
    u look underage. hehe

  3. mybreakfastclub 23/12/2009 at 9:57 am #

    HAHAHA…sya….komen je pe u nak…lolz…..underage? fine fine…tsk tsk tsk :p

  4. yantz yanttie 23/12/2009 at 1:12 pm #

    i blur jugak
    haha
    year end kot

    • mybreakfastclub 23/12/2009 at 1:14 pm #

      makin blur….better kite gune big google pasnih..haha

  5. jose 23/12/2009 at 2:13 pm #

    andy awet muda.. haha… lain kali mbak ku eh..:D

    • mybreakfastclub 24/12/2009 at 6:34 am #

      mbak ko? ko cney???

  6. sick_n_tired 23/12/2009 at 3:25 pm #

    hehehe… sweet2… \(^_^)/…

    • mybreakfastclub 24/12/2009 at 6:35 am #

      ^___^

  7. Khaleeqa Idrus 24/12/2009 at 8:29 am #

    Andy, I never thought that you could speak and write fluently in Malay. There will be an Indie concert at Bukit Jalil this saturday. Are you going? (:

    • mybreakfastclub 24/12/2009 at 10:18 am #

      i learn a lot the bahasa…i guess much better than before this…haha….

      p/s: you mean ROCK THE WORLD 2009 aite? no..im not going. hehe

  8. pikospace 28/12/2009 at 3:07 pm #

    waooo….air nmpak sedap…. (tak tau nk komen ape…haha)

    • mybreakfastclub 28/12/2009 at 4:01 pm #

      hahaha…azri…. 😦 pin joo grandma pass away edi lah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: