Thanks Channel X!

4 Jan

Yesterday aku dapat bonus 6% total of penggunaan kredit xpax aku dan sebagai pengguna Channel X bila bonus masuk muka mesti ^___^ wtf sebab oh well its all about pulangan penggunaan. OKEY apa yang aku nak share sebenarnya adalah pasal Channel X SMS tweet which is only RM1/week for unlimited Twitter services for Channel X users in Malaysia. Before ni asal nak tweet via mobile aku kena on internet $#@#$% yang sangat annoying! Aku hanya nak tweet je bila on9 via phone so bila tau service Channel X ni wujud, aku rembat! Kau boleh click HERE untuk tengok sendiri how Channel X made me crazy tweet like non-stop…bahaha! If you’re not on Twitter, you don’t know what ya missing man! Burrrr……

Ok secondly congrats Andy kau dah menang contest dekat blog littlemsangel.blogspot.com dan thanks to tuan punya blog sebab dah jadi ‘gula-gula kapas’ aka cotton candy coz of my comment…tapi tapi tapi omaigod…kenapa ‘Bujang Tunggal yang join contest ni, Andy’ ??? Aku rasa macam nak masukkan diri aku dalam bonet keta je weh! hahaha! Sumpah lawak! Okey sekarang boleh klik SINI kalau kau nak check pemenang2 yang lain dan berkenalan dengan tuan punya blog.

for real, dear my blog readers, adalah menjadi SATU KESILAPAN tidak meng-available kan our email on our blog. fuh….ok ok insaf…aku akan letak email aku. (=,=’) Ok dah, bye…

Advertisements

12 Responses to “Thanks Channel X!”

  1. LittleMsAngel 04/01/2010 at 4:35 pm #

    seronok lah dia dpt bertweet ngan bantuan celcom… btw.. ingat, email kalau ada sbrg keraguan.. Congrats!

    p/s: D, bujang tunggal… *mode belagu* =p

    • mybreakfastclub 04/01/2010 at 4:40 pm #

      ah? email what??? lol…

      hahahahaha..x bleh blah bujang tunggal..serius aku gelakkkkkkkkkkkkkkkk sakannnnnnnnnnnnnnn jerrr!!! ahahaahahaha!!!!

  2. syamansor 04/01/2010 at 4:44 pm #

    bujang senang=buaya,
    bujang tunggal=andy?

    congratz eh andy 🙂

    • mybreakfastclub 04/01/2010 at 4:45 pm #

      ni lagi sorang nk buat aku gelak sakan..bagus! hahahahahah

  3. Jaclyn Chew 04/01/2010 at 4:47 pm #

    hi there sorry for being informal but i cant seem to get hold of your email on your blog. would you be interested to do an advertorial for my client? do contact me at —-

  4. mybreakfastclub 04/01/2010 at 4:59 pm #

    sure jaclyn, already email you 🙂

  5. melorna 04/01/2010 at 5:06 pm #

    congrats… 🙂 Selamat taun baru…

    • mybreakfastclub 04/01/2010 at 5:21 pm #

      thanks

  6. nadiamaradana 04/01/2010 at 5:13 pm #

    yeahhh tengkiu ms lucy angel!!

    i pon menang jom congrats sesama sendiri..:)

    • mybreakfastclub 04/01/2010 at 5:20 pm #

      hahahaha! yeszzzaaa! happy!

  7. Yantz Yanttie 06/01/2010 at 1:50 pm #

    hey hey hey
    w0w! excited huh (^_^)

    • mybreakfastclub 06/01/2010 at 8:42 pm #

      haha!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: