Panjangnya….

25 Mar

Tiba2 update blog pkl 6AM and sory tajuk entry mmg x boleh blah tp mmg kena dgn entry kali nih…first time i menaip entry bm pjg caneh…so yeah lately mcm yang u ol tau )especially my fbians( i mmg byk sgt update pasal contests. Mmg dh mcm part of my online job dah. Yg rajin contest, lucky u got me in your fb..ececeh…. So kalau ade blogger friends yang lom add fb i, add je via andychester26@yahoo.com dan normally instant approve coz kalo tak i yg approve, my assist akan filter sume tu. anyway regarding nape byk filter fb status…haha! ni part yang i ske nk gtaw…i is actually mmg selalu random bile nk update status so bila i fikir status tu dh ‘expired’..i akan delete, so sorry kalo de yg dah komen panjangggg… >< oh i nk wish tq sgt2 kat staf junk yg byk kali dah kol i…time cls pun kol…haha…i dh pun dpt prizes i tu…erm..i guess i xkan go thru detail psl contest2 yang i dh menang utk tempoh ni bab tak larat update smua terus. whatever it is i thank god untuk sume tu 🙂

next, skrg ni bulan march (dh nak habes pun) mmg busy ngan suma report, project aka assignments n etc sampai naik fakulti i rasa loya kdg2…dono why…penat kot (sekali ngan penat etc). tapi kalo ade cls lab mmg feveret coz leh on9…kekeke…update all stuffs online. rumah lappy, fact lab..pastu ph pun leh on9…so i consider myself mmg xleh nk lari dari internet. even my mom once said i can married to internet….adoi~ april ready untuk notes/exam …may i is ready huhahuha…oh pasal youthdays tu, korang yg ade join malaysia youths jgn lupe drop utk submit detail kalo nak be on team on de day, yes, this may.. just follow twiter i utk detail.

pe lagi ek…hmm…sal my dudes kot. basically i mmg jenis malas layan hal tak 'referring' kat i…sng ckp i ske buat hal sdr dan fokus utk pe yg penting, other than that ikut timing, i akan 'masuk' bila perlu. so bile ade yg shout out ckp i sombong, silap besar tu. bzzzrr…..

practical? intern? i buat next year, rilex dulu coz this year habiskan semua chapts…haha! lotsa of my friends and cousins tak sefakulti tp sama universiti ngan i dh mula bye2 kat uitm shah alam this year, yes diorang habis awal seyh…tp xpelah…jap je nak settlekan sume sal study nih…nti ble da kje nk study blk (normal). actually i dh ready nk intern kat mane n tpt sume tu…family ok je…like! jz that i akan semakin berjauhan dgn smua…hehe…fly fly fly~ok what….so happy dan tiba2 mcm "helo 2011 i excited dah tunggu u sampai"…huhu~

errrh..mcm byk dh ni…makin lama menaip nih last2 habis sume hal nak story so sampai sini dulu laporan kehidupan sebanyak 20% dari laporan keseluruhan. kekeke.. sape yang lom ada dlm twitter aku (boleh click blue bird kat right bar) or just follow https://twitter.com/realandychester ….sorry coz ade yg link x update kat mane2 site, @andychester87 dh tak available since last v’day…huhu…dan jangan risau, i still macam dulu my dear schoolmates/unimates, is happy go lucky n rilex one ♫♪ …tak sabar jumpa lagi very soon! …rasa cam dh tua jer kan? =p …owrite then..this for you…my favourite nih…haters tolong diam >.<

p/s: 93 hari lagi, i dah ready! ^^

Advertisements

7 Responses to “Panjangnya….”

  1. syamansor 25/03/2010 at 7:41 am #

    sombong? LOL

    • mybreakfastclub 25/03/2010 at 11:00 am #

      @.@

  2. azhan 25/03/2010 at 9:15 pm #

    camna nak join contest? explain?

    • mybreakfastclub 26/03/2010 at 2:23 pm #

      easy, by searching.

  3. fyezura 29/03/2010 at 2:22 am #

    wee..dah lame tak singgah sini

    • mybreakfastclub 29/03/2010 at 11:47 pm #

      hehe

  4. sahar 06/08/2010 at 10:24 pm #

    hi.love Ricky Martin love love love love love ………. i love Ricky :* kiss

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: